Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllaaaa

a jaka pigolka powieksza biust

Polecane posty

Gość allllaaaa

slyszalam, ze valette albo diana? co wiecie na ten temat?

Gość operacja plastyczna powieksza
biust ty kretynko. pigulki anty na powiekszenie piersi - no nie moge penie masz 15 lat zabierz sie lepiej za lekcje dziecko

Gość masakraaaa

Gość zamiast
myslec o glupotach wez sie za slownik ortograficzny, dziecko

Gość luci da labbra
to właściwie zależy indywidualnie od każdej z nas, tzn.jak się reaguje na dana tabletke. Mnie się powiększył(i to znacznie, co nie powiem-ucieszyło mnie) po harmonecie,ale dopiero po pół roku stosowania.

Gość żadna

Gość pigułka głupoty

Gość Noemi 22
Ala -mnie po Diane a słyszałam że równiez po Cileście i Harmonecie sporadycznie Minulecie i Logeście -zależy od organizmu, teraz ma "wejść" na rynek Vallette" -odpowiednik Diane -czekam:)

Gość Noemi 22
Ala -mnie po Diane a słyszałam że równiez po Cileście i Harmonecie sporadycznie Minulecie i Logeście -zależy od organizmu, teraz ma "wejść" na rynek Vallette" -odpowiednik Diane -czekam:)

Gość poiutyteqwq
Przeciez Jeannine to polska Valette.

Gość czika czika
diana diana diana :D super piersiki sie zrobily :D

Gość Tosia12343355
no wlasnie, wiadomo jak bierzecie tabletki przez 21 dni to piersi sa fajne nabrzmiale, a czy jak robicie przerwe 7dniowa to czy wam ..."spuszcza sie powietrze"? w sensie wracaja do staniu sprzed brania tabletek? a potem jak znowu zaczynacie kolejne opakowanie to wiadomo nabrzmiewana znowu. wiec czy w tych przerwach macie tak ze one wam ....zmniejszaja sie do rozmiarow jak kiedys?

Gość lalllka
tia ale po tyvh pigulkach mozna tez pryztyc...bruzch sie moze prawie ajk u ciezarnej czasemz robic:/;P

Gość na pewno
biust powiększa się po zażyciu trzech tabletech witaminy C i obowiązkowo popić kompotem wisniowym. Efekt murowany po dwóch dniach takiej kuracji biust powieksza sie o trzy-cztery rozmiary. Gorąco polecam !!!!!!!!!!!

Gość Kasztanka997
mi sie tez powiekszyły o jeden rozmiar jestem zadowolona ja biore yasmin a powiekszyły sie chyba po 2opakwaniu..:]

Gość a mi
po Diane o 1 rozmiar się powiększyły,z tym że ciągle są takie ''nadmuchane'' i bolące...

Gość hmmmm....
Po Dianie,co sie podobało i mi i mojemu facetowi,teraz juz nie stosuje i powrocily do swojego poprzedniego rozmiaru,ale i tak jest dobrze:)

Gość cóz słaba nie znaczy zła
to, ze komuś urosły ciut cycki po dianie czy cileście czy innych pigułach, nie znaczy wcale, że każdy tak zareaguje. to jest indywidualna sprawa i nieprzewidywalna. ile razy mozna to pisać i mówić :o a valette? buhaha, przeciez to jest jeanine, jak już wyżej laski pisały :D:D:D:D

Gość kinga20
hej nie wiem czemu ci nna tym zalezy ale jak chcesz wiedziec po jeanine-velatte tez rosna ja jeszcze sie nie spotkłam z takimi tabletami po których nie urusł mi biust oby wynalezzzzli takie pozatym masz dopiero 15 lat po co juz sie sprycowac tabletami buziak

Gość kinga20
nie wiem ile masz lat wiec sorki za pomyłke jak 15 coś wyczytałam na forum

Gość kozica
mi po jance nie urosły :P stały się bardziej jędrne, ale wzrostem tego nazwać nie można, a zdecydowana większośc lasek, którym rośnie biust po jeanine narzeka na to, bo jendoczesnie jest bardzo tkliwy i obolały. ogólnie, ja bierzesz tabletki silniejsze(od 30 mcg wzwyż) MOGĄ Ci urosnąć piersi (ale nie muszą). z kolei przy tych słabych, 20 mcg, raczej na pewoe nie ruszą z miejsca. szczególnie jak masz małe.

Gość do kozicy
chyba Cie porąbało?? Kto teraz truje sie takimi tabletami o takim składzie???? Bez przesady ale lekarze w większości przepisują juz pigułki o jak najmniejszej ilości hormonów bo nie powodują skutków ubocznych. Te "silne"=czyt.stare zapisują chyba na jakimś ciemnogrodzie!

Gość kozica
że co?? popatrz sobie na opakowania :P najsłabsze to te, co mają 20 mcg (mercilon, logest, harmonet) :P potem są 30 mcg (jeanine, yasmin, marvelon, regulon) no i na końcu 35 (diane-35, cilest). :P pomyśl najpierw kilka razy zanim coś napiszesz :P:P:P:P

Gość kozica
oczywiście mówimy tutaj o zawartości estrogenu, bo to on decyduje o sile tabletek. i we wszytskich tabletkach jest ten sam estrogen-etynyloestradiol, natomiast generacje pigułek różnią się rodzajem zawartego w nich progestagenu. i wbrew pozorom wiele dziewczyn na sam początek wcale nie dostaje tych najsłabszych piguł, ale te najmocniejsze :p (cilest, diane)

Gość do kozicy
sama pomyśl, napisałam dokładnie to, ze te o najmniejszym składzie są najmniej szkodliwe, nie wiem po co sie tak spociłaś. Po co ktoś ma sie truć Diane czy Cilestem w dobie pigułek bardziej nowoczesnych? Z takimi radami lepiej nie wyskakuj bo jeszcze jakas nastolatka to przeczyta i narobi sobie szkody.

Gość kozica
nastolatka sama nie narobi sobie szkopdy, tylko jak już to ginekolog :P popatrz sobie jakie tabsy dziewczyny zażywają :o bardzo dużo pisze, że bierze własnie diane (bo refundowane), stediril, microgynon, no i potem cilest, bo wileu ginekologów przepisuje go z przyzwyczajenia. teraz jesczez dodatkowo prym wiodą yasmin i jeanine, które tez do tych najsłabszych nie należą (obie po 30 mcg). i wcale stare nie znaczy silne :P ale cóż, grunt to umiec obrócic kota ogonem :P no i co? w ciemnogordzie takie silne przepisują?

Gość mnie po novynette
urosly o rozmiar

Gość jakjawyglądam
to po harmonecie nic nie urosną ale jest najbezpieczniejszy