big buu 55 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, Ali Baba napisał: kto to hawks, zazdrosnik? A ty kto? malowany? Edytowano 1 godzinę temu przez big buu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, M. M. Hawks napisał: Uciekłabyś od razu. Jakbyś mi chuchneła tym wyziewem alkoholowym to bardzo możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Gina. jizzzu...sama wyslala goly tylek facetowi i sie czepia kiedy kolezanka lubi kolege Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, big buu napisał: Hej. Co ci tata i mama włożyli do skarpety? E dzień jak codzień, zapomniałam że mikolajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, big buu napisał: A ty kto? malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: jizzzu...sama wyslala goly tylek facetowi i sie czepia kiedy kolezanka lubi kolege To chyba wpływ salowej i nie chce jej zawieść bo to jej ukochaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: jizzzu...sama wyslala goly tylek facetowi i sie czepia kiedy kolezanka lubi kolege Jak to się mówi, że cudze się widzi pod lasem a własnego nie widzi pod nosem. Jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, big buu napisał: A ty kto? malowany? To Lex, lubi latynoskich brunetów mafiozo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: To chyba wpływ salowej i nie chce jej zawieść bo to jej ukochaną ona cos nie kuma, magda mi jedzie i ja jej jade jak stare malzenstwo. nie widze w tym nic nieprawidlowego, no poza tym ze nie wyslala mi jeszcze nudesa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak to się mówi, że cudze się widzi pod lasem a własnego nie widzi pod nosem. Jakoś tak. wiesz co... rachunek mi przyszedl za gaz, powariowali zlodzieje. 167zl za nic, bo ja i tak malo gotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 1 godzinę temu A tu sie przeparowanie odbyło ostatnio? Madzia z Makronem, a Elcia z Leksiem? Ktoś jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja z sernikiem Chciałabym zamieszkac u niego w namiocie, i codziennie jeść z nim na obiad w restauracji makaron z krewetkami. Na mój koszt oczywiście. Edytowano 1 godzinę temu przez Gienia Myjegablota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: wiesz co... rachunek mi przyszedl za gaz, powariowali zlodzieje. 167zl za nic, bo ja i tak malo gotuje. Blika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: ona cos nie kuma, magda mi jedzie i ja jej jade jak stare malzenstwo. nie widze w tym nic nieprawidlowego, no poza tym ze nie wyslala mi jeszcze nudesa.. Hm negatywna atencja wyklucza nudesy i zainteresowanie zeksualne u zdrowszych umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu Nie każdy w sado macho lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gienia Myjegablota napisał: Ja z sernikiem Chciałabym zamieszkac u niego w namiocie, i codziennie jeść z nim na obiad w restauracji makaron z krewetkami. Na mój koszt oczywiście. On tam jeszcze nie zamarzł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A tu sie przeparowanie odbyło ostatnio? Madzia z Makronem, a Elcia z Leksiem? Ktoś jeszcze?? Iskra z malowanym. To taki trochę plot twist. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Iskra z malowanym. To taki trochę plot twist. A co z jego dziewczyną z fryzurą na Amy Winehouse? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 0 Napisano 1 godzinę temu Dobra ja spadam na saune, nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Blika? no.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Gienia Myjegablota napisał: Ja z sernikiem Chciałabym zamieszkac u niego w namiocie, i codziennie jeść na obiad w restauracji makaron z krewetkami. Na mój koszt oczywiście. Fu, ty lubisz krewetki, to śmierdzi jak ryba i jakies sflaczałe a żywe zabijajom we wrzątku czy tam smaza i dogorywają w męczarniach Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 0 Napisano 1 godzinę temu Sernik ma niedaleko namiotu saunę fińska i saunę parowa, więc nie zamarznie Ma się gdzie rozgrzać po mroźnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Hm negatywna atencja wyklucza nudesy i zainteresowanie zeksualne u zdrowszych umysłowo trzeba sie przelamać i dostosowac. lex jest badbojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A co z jego dziewczyną z fryzurą na Amy Winehouse? Tego nie wiem, musisz pytać u źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 0 Napisano 1 godzinę temu Gienia lubi krewetki, dzisiaj się chwaliła, że je makaron z krewetkami, a ze mnie się śmiała, że marznę w namiocie, ale zaraz idę na saunę. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: A tu sie przeparowanie odbyło ostatnio? Madzia z Makronem, a Elcia z Leksiem? Ktoś jeszcze?? Lex ma wiele kolezanek, ma duze serduszko.. miejsca starczy. pisz wymiary.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: trzeba sie przelamać i dostosowac. lex jest badbojem Aha ja lubię księciuni bo jestem księżniczką ale są fanki tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 120 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: no.. Ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 179 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gienia Myjegablota napisał: Sernik ma niedaleko namiotu saunę fińska i saunę parowa, więc nie zamarznie Ma się gdzie rozgrzać po mroźnej nocy Gienia lubisz stópki takie no wiesz jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Aha ja lubię księciuni bo jestem księżniczką ale są fanki tego księcinio na rękach nosi a badboj przetrzepie tylek jak trzeba... yin i yang, kazda to wie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach