Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusia

NAZWY PRZYJAZNYCH SZPITALI DLA RODZĄCYCH KOBIET

Polecane posty

Gość przyszla mamusia

Wpisujcie nazwy i miejscowości, w których są szpitale, gdzie rodząca kobieta może liczyć na fachową pomoc, przyjazną atmosferę , znieczulenie i ogólnie ludzkie traktowanie.Teraz szpital , w ktorym mamy rodzić można wybrać, stwórzmy więc mapę tych najlepszych.

Nie zgodziłabym sie z tą mapa. Rodziłam w Wolominie i mam niezbyt przychylne o nim zdanie. Jezeli polozna mówi do mnie (byłam juz 3 dni po porodzie). \"ja to mam pecha znow na moim dyzurze poród, znow bede musiała sie napaprac\"Nie nie odpowiedzialam ale sobie pomyslałąm ze o mnie to samo pewnie powiedziały. Przy wychodzeniu ze szpitala poinformowali mnie że z problemami z laktacja (lub inne problemy medycznymi) moge zgłaszac sie do izby przyjec. Oczywiscie nastąpił taki problem tydzien poporodzie dostałąm zapalenia piersi goraczka 40 stopni, pojechałam do izby przyjec, zostałam przyjeta i poinformowano mnie ze musze odciadac pokarm i zapalenie minie, nie dostałam nic na zbicie goraczki. wychodzac z izby przyjec zemdlałam i dopierow wtedy otrzymałąm fachową pomoc. Takze nie polecam tego szpitala

Gość polecam
Polecam szpital w Wejherowie, znajoma rodziła, zadowolona.