Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxx

co mamy robić?

Polecane posty

Gość alexxx

witam. moja 17o letnia dziewczyna zawsze miala miesiaczke regularnie. teraz powinna dostać ja 3 dni temu, miała bóle piersi i krzyża tak jak zawsze przed miesiączką, ale okresu dalej nie ma.. miesiąc temu uprawialiśmy petting i naprawde uważaliśmy. ale zawsze istnieje możliwość jakiegos przypadkowego dotknięcia ręką okolic pochwy czy coś.. wczoraj robiła sobie test i wyszło na to że w ciąży nie jest. co o tym myślicie? proszę o szybką odpowiedz.

Testy są w 99% wiarygodne, co nie znaczy że zawsze. Nie mniej jednak, radze wam troche odczekać. Jeli do końca tygodnia okres sie nie pojawi onownie zrobić test i ewentualnie isć do lekarza. Mam taką propozycję: skoro uprawiacie petting i pewnie w jakiejś przyszłosci zamierzacie sie zdecydować na 1 raz zastanówcie sie na zabezpieczeniem. Pigułki by były idealne w tej sytuacji. Nawet jesli jeszcze ze sobą nie sypiacie to nie będziecie sie martwic \"co by było gdyby\". Na rynku są teraz tak różne lekkie pigułki, ze problemu z tym nie będzie. Polecam Microgynon-21 jest tani i należy do 2 generacji pigulek-czyli najzdrowszych. Czekam na wieści (mam nadzieje że dla was korzystne)

Gość m___
Raczej nie jest w ciązy.:) na 100% Ci przeciez nie powiem, ale nie sadze zeby byla.przyczyn opoznienia wystapienia miesiaczki moxe byc wiele, np. stres wlasnie z powodu opoznienia. niehc się uspokoji, wezmie ciepła kapiel- to pomaga.czekajacie na okres, bedzie ok.:) pozdrawiam.

Gość uuuuh
TEST SIE pOMYLIŁ - na wiosne im sie to czesto zdaza, albo byl przeterminowany

Gość alexxx
chciałem jeszcze dodać, ze ten test ciążowy nie był robiony rano, tylko wieczorem..

Gość poiuytrewq
Jeżeli ma objawy nadchodzącej miesiączki to na pewno ją na dniach dostanie, przeżyłam to nie raz :-)

Gość ...poprostu ja
ciaze raczej przy petingu wykluczam choc wszytsko sie moze zdarzyc:0 sluvhaj teraz taka pogoda przesilenie wiosenne organizm tez na to reaguje i pewnie w tym wypadku spowodowal opoznienie miesiaczki - zmiany pogodowe, stres, zmeczenie zmiana tyrbu dnia, jedzenia i wiele innych rzeczy maja na to wplyw a skoro objawy zblizajacego sie okresu sa to nie ma sie czym martwic tylko poczekac kilka dni organizm to nie zegarek - pozdrawiam:) poza tym twoja dziewczyna jest jeszcze bardzo molda i roznie z tymi miesiaczkami moze byc :)

Gość alexxx
przepraszam,ze nie pisalem tak dlugo. pragne Was poinformowac, ze wszystko zakonczylo sie pomyslnie. po 4 dniach od zalozenia tematu moja Wybranka dostała miesiaczki. Autorom wypowiedzi na poziomie dziekuje za pomoc i wsparcie. ;*)pozdrawiam.

Gość alexxx
przepraszam,ze nie pisalem tak dlugo. pragne Was poinformowac, ze wszystko zakonczylo sie pomyslnie. po 4 dniach od zalozenia tematu moja Wybranka dostała miesiaczki. Autorom wypowiedzi na poziomie dziekuje za pomoc i wsparcie. ;*)pozdrawiam.

Gość alexxx