Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaaaaa

ile spoznil Wam sie najdluzej okres???????????

Polecane posty

Gość MALNKAAAAAA
k*girl alej ni a okresu a Ty?

Gość k*girl
u mnie ani kropelki... :(:(:( 7 miechów !!!!!!!!!!!!!!!!!! f a t e: czym to było spowodowane?

Gość ... a ja ...
czekam juz 7 my dzien.. Bardzo sie boje, ze jestem w ciazy, a to nie jest dla mnie dobry czas na dziecko... blagam, jeszcze nie teraz

Gość k*girl
do ..a ja.. A robilas jakies testy? mnie sie spoznia ósmy dzień, też sie bardzo boję ze moge byc w ciązy, chociaz jest to mało prawdopodobne, bo zazwyczaj z chłopakiem jestesmy bardzo ostrożni. Zrobiłam 2 testy. Obydwa pokazały, że NIE! Ale ja i tak watpie... boje sie. Ale badzmy dobrej mysli.

Gość malenkaaaaaaa
a co ja ma powiedziec jak mi 18 dni ??????????tez 3 testy negatywne

Gość Jojek
Mi sie spużniał 4 miechy do dziś nie wiem czym to było spowodowane! Shizowałam sie jak choolera bo podejzewałam ciąże wkońcu poszłam do ginekologa i babka wykluczyła ciąże i powiedziała ze mam powiększony jajnik! I koniec w temacie żasnych badan a ni nic! ALe mieszkam w małej msc. i w tej dziórze zeby zrobic badania to masakra:( Ale w sumie cieszyłam sie ze nie mam okresu bo to dal mnie uciążliwe i jesli nie byłam w ciązy to psoko:) Pozatym niemartwcie sie bo jezeli współzyjecie to wam sie możne opużniac bo kontakt płuciowy w wiekszosci przypadków opuznia okres!! Pozdrawiam papa P.S sorki za literówki ale sie psiesze!! Pap Buzka

Gość k*girl
18 dni! O matko do nieba! Ja dziewiąty i ogromny stres! Malenkaaaaa, pisz jak coś bedzie! Ale mamy super święta. Trzymajmy się :)*

Gość k*girl
Hej dziewczyny! Zajączek mi zrobił niesamowity prezent, otóż w Wilekanoc dostałam okres!!!!!!!!!:):):) Jestem ogromnnie szczęsliwa! Trzymam za Was kciuki i tylko sie nie schizujcie, bedzie dobrze! Przyjdzie w najmniej spodziewnym momencie! Piszcie... :*

Gość malenkaaaaaaaa
k*girl cos dziwngo bo ja tez ma przent dostala okres po 18 dniach spoznienia huraaaaaa

Gość k*girl
malenkaaaa, serio???????????? ale motyw! no to żyjmy szczesliwe ze swoim okresem :P 3maj sie:*

Gość do k*girl
naprawde dziwie sie jak to sie stalo z obydwe dostalysmy w tym amym dniu i na dodatek w nidziele wielkanocna w kazdym badz razie superrrrrrrrr

Gość f a t e
Dziewczyny, u mnie spoznił się tyle, bo miałam b. przez długi czas żyłam w stresie. Po śmierci kogoś z moich bliskich nie mam ok. 3 miesiące. Obecnie jestem na 2 miesiecznej kuracji specjalnymi tabletkami. pozdrawiam

Gość werciaa
Rozumiem Was. Dostaje już szału 2ms mi się spóźnia, zrobiłam 3 testy wszystkie wyszły negatywnie.. Tak bardzo się boje. : (

Gość gość
Jakie "was"?? Rozmówców tu nie ma bo odświeżasz topik stary jak kafeteria. Jesteś złośliwa czy głupia?

Gość werciaa
Nie ma to jak włączyć się w konfe po paru latach. :-P Ciesze się że u Was szczęśliwie się skończyło, teraz czekam na swój prezent. :-D Buziaki :-*

Gość werciaa
Nie jestem ani złośliwa ani głupia. Poprostu wiem co przeżywały. Sorki ale w 2005r. nie miałam tego problemu i nie wchodziłam na takie strony.

Gość gość
6 miesiecy po zmianie szkoły, w 3 miesiace schudłam ze stresu 12 kg, póżniej wróciła waga i okres

Gość gość3007
Witam Was dziewczyny mam problem przebywam na stale za granicą przyjeżdżam co półtora miesiąca na ok 10 dni ostatnio przyjechałam pod koniec lipca uprawialismy z moim chłopakiem stosunek przerywany dodam że mamy tak od 2,5 roku po wyjeździe z Polski dostałam niby okres o 10 dni za wcześnie teraz znowu przyjechałam spóźnia mi się miesiączka zrobiłam test wyszedł negatywnie i teraz nie wiem co w ogóle o tym myśleć pomocy dodam że nasze stosunki z chłopakiem uległy całkowitemu rozpadowi

Gość gość
3 tygodnie. I żyję. Kolejny pojawił się o czasie.

Gość gość
dwa miesiące mi się spóźnił. Dostałam luteinę na przywrócenie okresu i po 3 dniach zażywania luteiny okres się pojawił. Spóźnienie okresu nie miało przyczyny, po prostu tak się nie raz zdarza.

Gość gość
15 dni