Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaleksja

piersi po ciazy!!!!!

Polecane posty

Gość kaleksja

HEJ DZIEWCZETA!!! CZY WASZE PIERSI PO PORODZIE WROCILY DO NORMALNEGO WYGLADU, CZY SIE POWIEKSZYLY BARDZO MALO CZ NA DWROT SA WIELKIE!!! ODPISZCIE

Gość Wszystko zależy
od tego czy podejmuje się karmienie czy nie. Jeśli nie - po kilku dniach piersi powinny być takie jak przed ciążą (jak prestaną produkować mleko). Jeśli chce sie dziecko karmić to nie ma bata, będą duże, przynajmniej przez kilka pierwszych tygodni, dopóki produkcja mleka sie nie unormuje i nie dostosuje do zapotrzebowania dziecka - pierwsze dni po porodzie są faktycznie nieco dyskomfortowe pod tym względem, zwłaszcza jak przychodzi pierwszy nawał mleka. Potem, przynajmniej u mnie piersi zmalały, aczkolwiek pozostały większe niż przed ciążą - z B przerzuciłam sie na C.

Gość KALEKSJA
DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!! WIESZ, JA NOSZE TERAZ ROMIAR B A MOJE PIERSI SA MALE I JEDRNE! I BOJE SIE BARDZO ZE BEDE MIEC WIELKIE CYCE!A Z KARMIENIA NIE CHCE RYZYKOWAC BO TO DOBRE DLA MALUSZKA!

Gość kobito
nie krzycz!!! Nie jestes w lesie...choc chyba z lasu...:-P

Gość KALEKSJA
MAM CYCKI JAK WORKI Z PIASKIEM :classic_cool:

Gość kalleksja
przed ostatnia wypowiedz nie jest moja! wiec prosze sie nie podawac za mnie! i jezeli cie ten temat nie interesuje to nie pisz nic! bo ja to traktuje powaznie!