Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może w ciąży

Test ciążowy - proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość może w ciąży

Obawiam się, że zaszłam w ciążę i chciałabym zrobić jutro test. Wiem, że najlepszy jest poranny mocz. Tyle że pewnie zanim kupię test zdążę już się wysiusiać:) Pytanie mam takie: czy mogę pobrać ten mocz do jakiegoś sterylnego naczynia i zrobić go po paru godzinach? Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Gość można tak zrobić
Zrób siusiu rano do sterylnego pojemnika i wsadz to do lodówki.Nic się z tym nie stanie.

Gość w sumie
przciez kup jutro test a zrob w sobote alb - bedzie prezent na zajączkao niedziele tyle czekalas to dzien nie zbawi i tak jakby co to po ptokach chyba ze wczoraj seksilas a wtedy on napewno nie pokaze a jak schowasz siki do lodowki to ktos zaspanny jeszcze Ci wypije

Moze tutaj troche zamace ale istnieje tylko jedna na Twoje pytanie odpowiedz. Test robi sie ze swiezego i tylko swieżego porannego moczu. Przemysl dokładnie zakup testu bo jest ich masa,ale nie wszystkiw sa miarodajne. Inaczej mowiac nie zawsze test z moczu jest wystarczajacy. Moze sie zdarzyc ze po kilku dniach bedziesz i tak zmuszona pojsc do lekarza na test krwi. Spytasz dlaczego.Otórz moze sie okazac ze jestes w ciazy mimo ze test był negatywny. Dlatego radze bezwzgledu na test z apteki wizyte u ginekologa i test z krwi,bo chyba niechcesz miec niespodzianki? pozdrawiam

Gość zrob test
na ulotce w tescie firmy Qvick napisane jest ze probke moczu mozna pobrac wczesniej z pobranej probki nalezy zrobic test w ciagu 8 godz najpierw zrob test z moczu mnie nigdy nie zawiodl (a zrobilam ich naprawde wiele :-) ) jak nie bylam w ciazy to byl negatywny jak w ciazy pozytywny moja kolezanka zrobla test krwi i wyszlo ze w ciazy nie jest z test z moczu byl pozytywny i byla w ciazy :-)