Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miŚkA20

czy mężczyznom podobaja sie panie z krągłościami?czy wolą wieszaczki?

Polecane posty

Gość wtracam sie tu i tam
mnie tez to co napisano wczesniej po prostu "rozwalilo" :D:D:D:D lo matko hihi.... buehehehehhehe:D:D:D:D:D:D:D Wiecie co, przez takie jak Wy Panie, wstydze sie, ze jestem kobieta. Bo wiekszosc z Was na tym topiku jest po prostu z mega sianem w glowie. Poczytajcie cos o masie kosca i miesni. Jesli sa dwie kobiety o wzroscie 165, ktore waza po 65 kg. Pierwsza duzo cwiczy np. aerobic, silownia, plywanie, a druga tylko spaceruje po sklepach i mcdonald'sach, to ta pierwsza bedzie zgrabna laska, a ta druga z brzuszkiem i zaczatkami nadwagi. Ta pierwsza to kosci i miesnie z malunim dodatkiem tluszczyku, a ta druga kosci i tluszcz z malunim dodatkiem miesni. Natomiast jesli dwie laski przy wzroscie 165 waza 60 kg to nie ma mowy o nadwadze u ktorejkolwiek z nich. Wskaznik bmi bedzie 22, a prawidlowy jest od 18,5 - 24,9. Jesli takie madre jestescie z tymi walnietymi dietami to chyba o BMI tez cos slyszalyscie??? Przy 165 cm nadwaga zaczyna sie od 67 kg!!!!!!!!! :D:D:D:D

Gość A JA WAM POWIEM
U MNIE NADWAGA MOJA JEST W GŁOWIE, PRZEZ DOŁUJĄCEG CHŁOPAKA, KTÓRY LUBI WIESZAKI, I NIKT MI NIE POWIE, ŻE SAMA SBIE UBZDURAŁAM, WAZŁAM 49KG PRZY 1,68CM TERAZ WAŻE 55KG I ON MNIE DOŁUJE, UWAŻAM PRZEZ TO, ŻE FAKTYCZNIE JESTEM GRUBA SKORO ON TAK TWIERDZI W KW.. MNIE KOMENTARZE ZNAJOMYCH: TY CHUDZIELCU JEDEN 😭

Gość a ja
mam 170 i 84 kilo wagi :-(( :-(( i niepotrafie schudnac niemam silnej woli . w tamtym roku schudłam 10 kilo czułam sie swietnie , pomimo ze jeszcze niemiałam wagi idealnej , jednak teraz nieopotrafie sie zmobilizowac, GRUBAS ZEMNIE okropny. Niemam checi do zycia cagle bym jadła i spała juz mnie brzuch boli RATUNKU!!!!!

Witam Tak czytam Wasze wypowiedzi i stwierdzam że odeszliśmy od tematu. Pytanie jakie kobiety bodobaja sie facetom wieszaki czy takie bardziej okrągłe BYŁO. Mój mąż od 10 lat ten sam powiedział mi ostatnio że wyglądam świetnie i że ma większą ochotę na sex jak na mnie teraz patrzy a dlaczego?? Powodem jest to ze przybrałam na wadze 6 kilo z powodu rzucenia palenia!!!!!!!!!!!. Moja pupa zrobiła sie okrąglejsza i piersi też i to baaaaardzo podoba sie mojemu facetowi.Nadmienić musze jednek ze zaczęłam w tym samym czasie ćwiczyc . Troszkę tłuszczyku w formie celulitu mi sie odłożyło na udach ale jeszcze miesiąc I DLA MNIE bedzie oki. Dziewczyny ważę 60 kg przy wzroście `164 - pamietajcie wieszaki do szafy krągłości górą . Pozdrawiam :)))))

Milaa, \"wieszaki do szafy?\"...Nie pomyślałaś,że tym chudszym może zrobić się przykro? Sama należę to tych bardzo szczupłych i nie zamierzam chować się w szafie:P

Gość andziula
to ja wam powiem, ze facetom duzo bardziej podobaja sie panie z kraglosciami... wiem to z autopsji. i nie mowie tego, zeby dodac sobie atrakcyjnosci. tak po prostu jest. przeprowadzilam nawet sonde wsrod kolegow i wszyscy to zdecydowanie potwierdzili. wszyscy mieli takze swoje zdanie na ten temat, gdzie zaczynaja sie "kraglosci", ale to juz inna bajka. nigdy wszyscy nie beda miec takiego samego zdania na konkretny temat, nie sadzicie? wedlug mnie faceci wola kobiece, przyokraglone kobietki. ale co w takim razie z tymi, ktorzy lubia sobie nabijac siniaki na "wieszakach"? gustow sie nie ocenia... pozdrawiam, andziula

Gość taka jednaaaaaaaaaa
No własnie dziewczyny nie obrażajcie chudych dziewczyn, bo tak jak wy nie potraficie schudnąc tak one nie potrafia przytyć. Inna sprawa że im łatwie się zaakceptować. Ja sama należe do tych z krągłościami i nie jestem z tego zadowolona. Waże 55 kilo przy 164cm, niby prawidłowo ale brzyszka nie moge wystawic. mam typowa buowe klepsydry 93-66-93 i powiem wam że faceci którzy przeważnie na mnie spogladaja to tacy panowie po 40. (ja mam 23). a ci w moim wieku chyba wola jednak te chudsze. i chyba jest tak że najbardziej to podobaja im sie wyrzezbione chudzinki z dużą pupą i piersiami ale z zerem tłuszczyku.

Gość akuku akuku akuku a....
a ja tam... mam wymiary ok i mam w d.. co mówią inni ...

Gość pulpecja
Ja mam 21 lat, 170 cm i ważę ok. 60-61 kg. Raczej jestem pulchna, bo mam cienkie kości. Na brak powodzenia nie narzekam, a wręcz przeciwnie... Podobam się facetom, mam spory biust - 94 cm, on też trochę waży:-) Marzy mi się waga 52 kg, ale to dlatego, że chciałabym się mieścić w rozmiar 36, a nie 38. Myślę, że faceci patrzą na całokształt. Kiedy dziewczyna jest zadbana, ma gładką skórę, ładne, błyszczące włosy, szczery uśmiech na twarzy, to kilka kilogramów więcej nikomu nie przeszkadza:-) Zresztą powodzenie w takim sensie, że faceci się za kobietą oglądają i ją zaczepiają, to żadna przyjemność. Ja wtedy czuję się jak przedmiot, a nie jak atrakcyjna kobieta:-( Ważniejszy jest charakter, bo to on decyduje o tym, czy chcesz być blisko tej drugiej osoby...

Też byłam kiedyś chuda i wtedy wydawało mi się, że jestem nieatrakcyjna. 44 kg przy 1,70 wzrostu to tragiczna waga, a najlepsze jest to, że w ogóle nie musiałam się odchudzać. Po czym przytyłam i od razu zauważyłam zmianę w podejściu facetów. Nikt nigdy nie twierdził, że jestem gruba, nawet w krytycznym okresie, kiedy ważyłam 69 kilo, bo mi się akurat to ładnie rozłożyło :) Mój facet nieraz wzdycha, oglądając zdjęcia z tamtego okresu :P Teraz ważę 60 kg i dobrze mi z tym, choć chciałabym zleźć do 56 :P Ale głodzić się już nie będę. Chuda czy gruba, dla faceta seksowna kobieta to taka, która da się namówić na każde szaleństwo i potrafi zjeść pizzę czy oblizać łyżeczkę po Nutelli bez wyrzekania i marudzenia :)

Gość qwer
lepiej sobie sprawdzic poziom tluszczu w organizmie, a nie wage bo ona czesto zakluca obraz

Gość dobre sobie
moje cycki ... są jak fasolki razem 30 kilo... jednym uduszę

Gość onononon24:)
Ja również lubię krągłości ale bez przesady ... kurcze grube kobiety nie są pociągające i wcale nie chodzi mi o modę ...ale czy wam kobiety podobają się faceci z brzuchem zasłaniającym kuta*a ? Raczej nie, więc weźcie się za siebie i będzie dobrze. Chociaż wiem że to nie jest łatwe. Pozdro

Gość samo pytanie jest tendencyjne
i świadczy, że autorka jest gruba. Krągłości kontra wieszaczki - absurd. Pytanie winno brzmieć: 1) Wolicie panie z krągłościami czy szczupłe (wersja pozytywna) 2) Wolicie świnki czy wieszaczki (wersja negatywna) 🖐️ PS. Jak dla mnie - tylko szczupłe. Mogą mieć nawet niedowagę, ale nigdy krągłe 🖐️

Gość Ciagle to samo 1=1
Mam takie pytanie do panow, mam 170cm i waze 77kg. Spory biust, jestem bardzo nabita, i kazdy mowi ze nie wygladam na tyle, ale panowie napiszcie czy zainteresowalibyscie sie taka kobieta czy za gruba jestem, prosze o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam:-)

Gość Kserksess_s
Mężczyzną podobają się szczupłe i smukłe kobiety a nie zapasione wieprze 🖐️

Gość Ciagle to samo 1=1
Czyli za gruba jestem?