konie na ambonie 28 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dziś słuchałam i wiem że było ich 3 ale w kazdym inna krew to na tej samej plycie jest madga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 1 godzinę temu Kto pisał o kiszonce i precie? Owsik chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, TREV0 napisał: WTEDY TEŻ SIĘ ZDARZAŁY TAKIE NP. RAFALALE, MOGŁA NIE WYJŚĆ Z TEGO CAŁO, GDYBY MIAŁA PECHA Ale ciężej było nawet upodobnić chłopa do baby niż teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ale pamietasz kto pisior nie musze pamietac poznaje po tym ze cytuje przekaz dnia codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: ale w kazdym inna krew to na tej samej plycie jest madga Nie ma większego przeboju niż autobiografia. Guwniaze po 2000 nie wiedzo o czym on spiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, big buu napisał: JESTEM TU NA MINIMUM 5 NARAZ XD A jaki by to miało mieć sens? mnie pytasz co mysli chory psychicznie i jaka logika sie kieruje ? psychiatry zapytaj albo siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 1 godzinę temu Zapewniam was że bic tu jest sam dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: mnie pytasz co mysli chory psychicznie i jaka logika sie kieruje ? psychiatry zapytaj albo siebie A w sumie mogę być tym trevo bo to merytoryczny i wygadany uzytkownik który przywiązuje cię do pługa i orze tobą pole xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie ma większego przeboju niż autobiografia. Guwniaze po 2000 nie wiedzo o czym on spiewa ja tam lubie jeszcze niepokonanych i apre innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 1 godzinę temu macie na dobranoc wlasnie zobaczylem ktora godzina i od 2h powinienem spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 1 godzinę temu TREEVO ROOCHA CIE JAK TY NIGDY BYS NIE POTRAFIŁ KREJZOLKI Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 1 godzinę temu 3 ja pjerdole xD tyle miałam zrobić. Znowu zaczynam prokrastynacje kùrwa zabijcie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ja jebje znasz luntka? Kiedyś byłam zszokowana występowaniem takich dziwadel w necie a dziś to on by był zbyt zwyczajny na karierę na tik toku xD albo piguła z gdyni ZNAM, MOJE CZASY PÓŹNEJ PODSTAWÓWKI, DO DZIŚ PAMIĘTAM JEGO VLOG O TYM JAK WĄCHAŁ CHRZAN XD ON BYŁ CHYBA PIERWSZYM POLSKIM FREEKIEM YOUTUBOWYM, PAMIĘTAM ŻE ZA GRANICĄ WTEDY SZALAŁ NIEJAKI ONISION PIGUŁY NIE KOJARZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: 3 ja pjerdole xD tyle miałam zrobić. Znowu zaczynam prokrastynacje kùrwa zabijcie mnie PRZEZ LIBEDA I JEGO ANTY-PISOWSKIE OBSESJE RESZTA FORUM ZACZYNA WARIOWAĆ I TRACIĆ POCZUCIE CZASU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 58 minut temu ORAZ KONTROLE NAD WŁASNYM ŻYCIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, TREV0 napisał: ZNAM, MOJE CZASY PÓŹNEJ PODSTAWÓWKI, DO DZIŚ PAMIĘTAM JEGO VLOG O TYM JAK WĄCHAŁ CHRZAN XD ON BYŁ CHYBA PIERWSZYM POLSKIM FREEKIEM YOUTUBOWYM, PAMIĘTAM ŻE ZA GRANICĄ WTEDY SZALAŁ NIEJAKI ONISION PIGUŁY NIE KOJARZĘ Kojarzę luntka wiara miała z niego beke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, TREV0 napisał: PRZEZ LIBEDA I JEGO ANTY-PISOWSKIE OBSESJE RESZTA FORUM ZACZYNA WARIOWAĆ I TRACIĆ POCZUCIE CZASU jak ja umre to ciekawe kogo na kafeterii beda obwiniali za wszystkie nieszczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 58 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 54 minuty temu WYDOROŚLAŁ CHŁOP: https://www.tiktok.com/@luntekpablito90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 54 minuty temu 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 54 minuty temu dobra to ide umrzec a wy sie bawcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 53 minuty temu Hahaha to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 52 minuty temu co trzeba miec w glowie zeby ogladac takich degeneratow nie ma dla was ratunku tylko eutanazaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 50 minut temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 50 minut temu Jaki ty musisz być sztywny jak widły w odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach