Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiieńka

BOŻE!!! ZNOWU NEGATYWNY!!! CO ROBIC???

Polecane posty

Gość kasiieńka

kolejny miesiąc oczekiwania i kolejna porażka. :( staramy się z mężem o dziecko od 1,5 roku. robimy testy owulacyjne, mierzę temperaturę w pochwie, po stosunku robię różne wygibasy i NIC... miesiączki jeszcze nie dostałam a dzis jest termin (zawsze dostaję jakoś rano) a do tej pory okresu brak więc zrobiłam test i znów negatywny!!! brak mi już łez. rodzina mojego męża jest bardzo liczna. jego obaj bracia mają już po 3 dzieci a my się jednego dorobić nie możemy. :( teścowie za każdym razem jak nas widzą to sie głupio wypytują dlaczego jeszcze dzidziuś nie w drodze... boże a jutro święta!!! znów zafundują mi doła na miesiąc!!!

Gość kasiieńka
Lubię obciągac z połykiem

Gość kasiieńka
do autora powyższego postu: debil/ka z Ciebie!

Gość bobas
nie dołuj się tak, wiem jak to boli sama sie staram od pół roku, teraz tez robilam test w okresie spodziewanej miesiączki i wypadł negatywny jednak @ spóźnia mi się juz 3 tydzien więc może jednak?? Poza tym w okresie miesiączki dostalam plamienie co ponoc często jest objawem zapłodnienia a raczej zagnieżdzenia sie w macicy. Spokojnie czekam na rozwój wypadków i zdaje sie na los. testu kolejnego narazie nie robie, staram sie być bardzo spokojna.

Gość kasiieńka
naprawdę nie wiem co może być nie tak. oboje z mężem jestemy młodzi (ja 23 on 27 lat), zdrowi i nic nie wskazywało wcześniej, że bedziemy mieć takie problemy. nigdy nie przyjmowałam pigułek antykoncepcyjnych ani żadnych innych leków hormonalnych. obydwoje się badaliśmy i niby wszystko jest w jak najlepszym porządku ale dziecka nadal nie ma. :( mąż próbuje mnie zawsze pocieszyć i nie daje po sobie poznać, ze mu przykro. ale ja wiem, że jemu też jest z tym ciężko i każdy mój okres przeżywa bardziej niż ja. :(

Gość Nie można sie tak zadręczać
Ja również z mężem staramy sie o dziecko i jesteśmy w zbliżonym wiekieku do Was.Lekarz mówił że za bardzo chcemy. Czesto zdarza sie taka wewnętrzna blokada.Trzeba być cierpliwym. Ja mam nadzerke ale lekarz mówił że to nie przeszkadza w zajściu. A jak już to na poczatek polecił badanie nasienia ale narazie odpuściliśmy sobie.Widocznie tak ma być.Zawsze jest tak że coś np.ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie.Trzeba czekać.Na wszystko przyjdzie czas.Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki!!

Gość Nie można się tak zadręczać
Jeśli to poprawi Ci humor choć troszke to my po ślubie jesteśmy już 4 lata i nic.Wcześniej myślałam że wystarczy jeden strzał i już! Ale co zrobić.Możemy nawzjem sie wspierać i wymieniać swoimi porażkami chć mam nadzieje że czeka nas już tylko sukces!!

Gość Dracena
Napisze cos co moze Ci sie wydawac idiotyczne....;) Znam dwie pary, ktore mialy podobny problem jak Ty i Twoj mąż. Biologicznie- wszystko super, a dzieci i tak nie pojawiały sie na swiecie. Wreszcie ktorys z kolei lekarz jednej parze powiedzial cyt. "po pijaku i cała noc";) Dokladnie 9 miesiecy po pewnej słynnej juz imprezie, narodzil sie maly chłoptas. A druga para... przestała sie starac. Wyjechali na urlop do ciepłych krajów. Tez maja synka. Podobno gdy za bardzo sie chce, to nie wychodzi, bo stres jest zbyt duzy. Dajcie sobie luz;)

Może wyda się to komuś obrzydliwe ale ja proponuję podczas miesiączki NAM SIę TAK UDAłO! rOZUMIEM CIę bo pamiętam jacy byliśmy zawiedzeni kiedy na teście nie było kreski:( aż spróbowaliśmy podczas 3 dnia okresu i teraz mamy 6 miesięczną córkę! a z tym wyjazdem to też słyszałam że to prawda najlepiej do WŁoch bo tam jest całkiem inny klimat! koleżanki znajoma tak właśnie zaszła! POWODZENIA!

Kasieńko, musisz udać się do lekarza wraz z mężem - powinniście dostać skierowanie na zbadanie nasienia Partnera. I od tych badań powinniście zacząć.

Gość csdc
po cholerę ktoś coś jeszcze radzi jeśli temat jest sprzed miesiąca i nie wiadomo czy aktualny? a swoją drogą mieć 23 lata i martwić że inni już mają po kilkoro dzieci a tu jeszcze nic, to jakieś takie zaściankowe podejście

Gość fajnie mjasz
eh , a to moje marzenie zeby nie było 2 kresek na tescie , ale boje sie zrobic :(

do csdc! Po cholerę? ja ci dam po cholerę! jak nie masz pojęcia jak to jest czekać!!! to sidź cicho na du... i nie podskakuj! nie masz pojęcia co ta dziewczyna przeżywa! postaw się w jej sytuacji a przynajmniej sprubój!!!

Gość Marta1983
Popieram przedmówczynie:) półtora roku to długo idźcie do kliniki leczenia niepłodności..

Gość figlarna
my staralismy sie ponad ro codziennie sie prawie kochajac i nic a jak przestalismy to cudowna wpadka , nasz roczna coreczka