Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnnnn

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

witam wszystkich mam problem i masakrycznie sie boje.Chodzi o to ze nie wiem czy jestem w ciązy(nawet nie wierze ze pisze te słowa...)Zawsze mialam nieregularny okres a czasami nawet sie nie pojawiał,jednak przez ostatnie 4 miesiace dostawalam-raz trosze za wczesnie raz troche za póxno(najpóźniej w 37 dniu cyklu). W tym miesiacu nie dostałam a powinnam jakos ok20-stego.Bardzo sie boje i nie wiem co robic.Od paru dni mam bóle w okolicy podbrzusza-takie ciągłe,nie ustajace,ras silniejsze ,raz słabsze.Z moim chłpakiemw tym miesiacy kochalismy sie max 3 razy i zawsze z prezerwatywa.Był we mnie podczas wytrysku jednak nic złego sie nie stało-prezerwatywa nie pękła ani nic.Nie wiem wiec o co chodzi,proaktycznie nie ma zadnej mozliwosci alw jest jeszcze cos-przed nałozeniem chłopakowi prezerwatywy dotykałam jego członka,był podniecony wiec troszke\\\"płynu\\\" sie wydobywało ale wytrysku wtedy nie było no i do czego zmierza-ta reka nałozyłam mu prezerwtywe...i boje sie ze w ten sposób plemniki mogły sie przeniesc później do mnie.Czy zapłodnienie w taki sposób jest prawdobpodobne????Acha na poczatku miesiaca maiłam grype i brałam rózne leki ale nie antybiotyki9bo sama sie leczyła)> na samych brodawkach, na czubku wydaje mi sie ze sie cos pojawiło ale nie jestem pewna bo po czytaniu tylu artykułów moze juz mam shizę,faktem jest to ze nie mam okresu i boli mnie podbrzusze.Innych dolegliwosci nie mam,acha mam jeszcze jakas wydzieline.Pomózcie prosze............:-(((

to praktycznie jest nie możliwe :) to pewnie, przez chorobę, a moze masz zapalenie jajników, albo coś, a moze poprostu boli Cię pod brzusze, bo dostaniesz okres :) nie martw się ! :)

Gość co Ty gadzasz
moze byc w ciazy na 1000% nawet plemniki sa w tym plynie

Gość brzyzia
w kropelce plynu przeejakulacyjnego sa takie same plemniki jak w szpermie i mozesz byc w ciazy jak dlamnie moja kolezanka tak miala, to normalka nawet dziewice zachodzą i rodzą ale masz zajączka

Gość k*girl
niedawno sama przezyłam taką schize :/ po dziewiatym dniu stresu dostałam okres! :D oczywiscie jest mozliwoscia, ze moglo dojsc do zaplodnienia, zalezy po jakim czasie dotykalas "jego" a potem prezerwatywy, bo plemniki na powietrzu zyja b. krotko. Mysle, ze przede wszytskim powinnas wyluzowac i sie nie stresowac, bo to ma ogromny wplyw na miesiaczke. trzymaj sie i nastepnym razem badzcie bardziej ostrozni :) pozdro :)

dzieki za wasze wypowiedzi-dzis zrobiłam test ciązowy i wyszło ze w ciazy nie jestem ale nadal sie źle czuje wiec dla pewnosci zrobie jeszcze badania krwi.Mam jeszcze jedno pytanie-skoro wynik wyszedł negatywny to jestem w ciazy czy nie?i dlaczego tak mnie boli podbrzusze cały czas?pozdrawiam

Gość orangutan
jezeli wyszlo ci, ze nie jestes to nie jestes brzuch boli cie bo jests przed okresem