Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arantik

PENETRACJA- czy wszystko zawsze jest u was clear?

Polecane posty

Gość arantik

co jeżeli facet nie może wejśc? Wiadomo pełen luss- tak się niby myśli,ale siłą rzeczy mięśnie pochwy się kurczą, raz się udaje a raz nie. Bankowo macie jakies doświadczenia...czekam na odpowiedzi.

Gość alcatras
"sila rzeczy miesnie pochwy sie kurcza" - ??? NIE MAJA PRAWA sie kurczyc/zaciskac, jesli kobieta jest prawdzwie podniecona... wniosek prosty, przykro mi. porozmawiaj z nia, moze sie czegos obawia, moze nie przygotowujesz jej nalezycie do stosunku. no chyba ze cierpi na pochwice, ale to jest baaaaaardzo rzadkie zaburzenie i szczerze w to watpie.

Gość aszanti
no fajnie ALCATRAS tylko ja jestm dziewczyną- zmieniłam nick bo chyba zmylał. I nie mów mi,że nie mogą się kurczyć bo się kurczą , raz jest ok a raz klapa- a pochwicy nie mam na bank bo ginekolog powiedzial ,że u mnie wszystko jest zajebiście, może to dlatego że niedawno dopiero zaczęłam współżycie i to jest jeszcze kwestia psychiki, no nie wiem. Ale to nie jest tak,że ja się boję, czy nie chcę - no nie wiem.....

Gość acik
chcesz???? a skad wiesz moze niechcesz podswiadomie kochana, podswiadomie albo to nie 'on' albo masz jakąs blokade z dziecinstwa roznie moze byc przypomnij sobie, wiek przed przed szkolny, przedszkolny relacje z rodzicami, chlopcami moze cos slysalas za scianą, rodzicow?? wujka?? mini autopsychoanalize sobie zrob, pomoze, zobaczysz tak sie mowi luz, oczywiscie spoko ale traumy i blokady z dziecinstwa, tabu i obawy siedzą w nas

Gość Aszanti
NIE, NIE.......!!! JEŻELI CHODZI O TEGO TYPU SPRAWY TO ODPADA- NIE MAM ŻADNEJ BLOKADY TEGO TYPU. MOGŁABYM PROSIĆ O RADĘ JAKIES DZIEWCZYNY, KTÓRE MIAŁY PODOBNE DOŚWIADCZENIA...I JAKOŚ SOBIE Z TYM PORADZIŁY, MOŻE TO Z CZASEM PRZEJDZIE...NO JA NIE MAM POJĘCIA DLATEGO PROSZE O RADĘ A NIE JAKIES FARMAZONY MI TU JESZCZE KOLEŚ PIEPSZY....KONKRET I TYLE, KTOŚ MUSIAŁ MIEC TAKI PROBLEM.