Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobekkk

Spoznia sie jej juz 12 dzien

Polecane posty

Gość zrobekkk

Siema wszystkim!! Mam z dziewczyna powazny problem (przynajmniej dla nas), spoznia sie jej okres juz 12 dzien. Nie wiem co jest grane, bo kochamy sie uzywajac gumki dobrej firmy, nigdy nie koncze w niej a tamtego razu w ogole nie doszedlem. Piersi ja nie bola, nie ma nudnosci w ogole wszystko jest ok, a okres nadal sie spoznia :/ Ja juz odchodze od zmyslow bo nie wiem co sie dzieje, zawsze uwazalismy... Ona chodzi na silownie, ostatnio sie troche stresowala, ma diete wiec moze przez to, ale wpadlem na forum, bo moze ktos bedzie wiedzial co jest grane. Prosze Was o jak najwieksza ilosc komentow, moze nie mamy sie o co martwic. Pozdrawiam wszystkich!!

Gość zamiast czekać na komentarze
przeleć sie do apteki po test ciażowy

zrobcie test. nie jestesmy w stanie okreslic czemu Twojej dziewczynie spoznia sie okres. Jezeli test wyjdzie negatywny, to idzcie do gina po tabletki na wywolanie. jezeli to nie ciaza to okres moze sie spozniac od stresu, diety itd. itp. raczej nie jestescie w ciazy, ale test radze zrobic.

Gość mallutka17
bez 3 zdan jestescie rozdicami lepiej wczesniej odchowac i przd 30 jeszcze poszalec - ale macie zajączka ;) dbaj o nia niech sie nie wysila na silowni pierwsze tygodnie powinna szczegolnie odpoczywac no i nie za duzo odzywek bo wam gigant urosnie i jak tu takiego urodzic (jeszzce ją rozepcha za bardzo)

Gość Lukaszek19
i dostala okresu?mojej sie spoznia 4 dzien i sie bojeeeeeeee :(