Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinia28

Pomysł na prezent komunijny?

Polecane posty

Ja kupuję łańcuszek złoty z medalikiem.W zależności od pokrewieństwa i sympatii o różnej wadze i próbie.Już kilka razy spotkałam się z paniką rano,że dziecko nie ma medalika :( bo rodzice,zapewniajac całą świecką oprawę zapomnieli o tym co naprawdę ważne.

Gość ja_nek
Same reklamy - wstyd, fora schodzą na psy

Gość magig
Od miesiąca zmagałam się z problemem co kupić chrześniakowi na komunię? Aż w końcu kupiłam konsolę do gry Play Station nie było to tanie ale dużo tańsze niż kłady , laptopy i tym podobne rzeczy, które kosztują fortunę. Zapewne będzie się cieszył bo uwielbia grać.

Gość mariasas
produkty artess! Tanio, niewiele ponad 100 zl dalam, a pamiatka naprawde sentymentalnai i elegancka.Chrzesnica zadowolona po dzis dzien ma w pokoju na wierzchu owa pamiatke.zobaczcie sami!;)

Gość moja córka w zeszłym roku
miała komunię dostała kasę ja nikomu nie mówiłam co mają dać i ile, dostała kasę (ale ona zawsze dostaje kasę- święta urodziny itd) oraz łańcuszek złoty, kolczyki złote i bransoletkę oraz xbox. Wiem jedno że dużo dzieci mówiło że ma śliczny łańcuszek i że oni nie dostali takiego prezentu. Acha uważam że dostała za dużo kasy (choć inne dzieci dostawały więcej), ale ma je do tej pory (część wydała) wydaje je wtedy kiedy chce coś ekstra

Gość gość
Najlepszym prezentem na komunię wcale nie jest drogi komputer, aparat, rower czy inne elektroniczne akcesorium, a kochająca rodzina, która w tym szczególnym dniu wpiera malucha, otacza go ciepłem i po prostu jest. Nie trzeba wielkich pokomunijnych imprez. Wystarczy obiad dla najbliższych, jakiś tort z http://asprod.com.pl/cukiernia/torty-dla-dzieci i kawa dla dorosłych. Liczy się przecież samo przeżycie, a nie cały blichtr dokoła :)

Łańcuszek, różaniec, Biblia, to standard. Przeżyłam już 3 komunie, w tym jedną swoją i wiem, że dużo było tego typu prezentów. Aczkolwiek pamiętam jak dziadek chrześnicy kupił jej keyboard profesjonalny. Dziś leży spakowany na poddaszu :)

Gość polik126
A co możecie polecić witrynę z prezentami personalizowanymi?

Dobrym pomysłem na prezent są kwiaty, będą się ślicznie prezentować na zdjęciach itd. Najlepiej jeszcze jakby wykonane przez profesjonalną florystkę, która będzie wiedzieć co robi. Ja bardzo polecam http://www.bialeanemony.pl/ Pani stamtąd jest naprawdę fajna dobrze się z nią rozmawia no i co bardzo ważne nie rujnuje ona nikogo finansowo, a wiązanki robi naprawdę prześliczne, zresztą możecie je obejrzeć na jej stronie i samemu się przekonać