Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukaszek19

WPADKA??

Polecane posty

Gość Lukaszek19

pomocyyyy,mam problem,a mianowicie wspolzyje z dziewczyna od 5 miesiescy,ma ona 16 lat,ja 19...kochamy sie przewaznie co tydzien,po pare razy :-) przez pierwszy miesiac uzywalismy globułki i durexy,ale pozniej same durexy...i tak caly czas,,,miala okres regularny (ale nie zawsze..jeszcze jak sie nie kochalismy to jej sie spoznial raz nawet 2 tyg!!) i teraz jej sie spoznia 4 dzien i tak sie boi,nie moze spac,placze :( i wmawia sobie,ja sie nie balem i jej mowilem ale zaczela mi tak gadac ze sam w to wierze ... jestem na 100% pewny ze prezerwatywa nie pekla!nawet sprawdzalem wlewajac wode w nią hehe...czy mogla górą sie sperma wydostać?ja w to nie wierze.mam juz metlik w glowie,pomocy...jej rodzice zabili by ją i mnie...chce dzieci ale jeszcze nie teraz :( ABORCJA?piszczie prosze

Gość Yy
nie panikujcie bedzie dobrze.. nalepiej narazie kupic w aptece test za 10 zl.. ale jesli juz wczesniej jej sie spoznial moze i teraz bedzie podobnie... czasem bywa taak ze od samej obawy przed ciaza sie spoznia;P ten stres.. wtedy nerwy biora gore

Gość allla
wiesz co.nie chce wyjsc na jakas niewiadomo co,ale 16 letnia dziewczyna juz wspolzyje,jakos niesmacznie;-) a skoro prezerwatywa byla okej,to napewno jest w wszystko na miejscu,to normalne ze miesiaczka sie moze spoznic,bo przeciez to mlody organizm

Gość ej ZOSTAWCIE
ZOSTAWCIE TEN TOPIK LUKASZEK przez pomylke powielil i wtym drugim jest juz wszystko wyjasnione Ona (jego) nie jest na razie w ciazy, z czego On sie pewnie (chyba) cieszy wiec topik jest skutecznie DO USPIENIa