Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukaszek19

WPADKA??

Polecane posty

Gość Lukaszek19

pomocyyyy,mam problem,a mianowicie wspolzyje z dziewczyna od 5 miesiescy,ma ona 16 lat,ja 19...kochamy sie przewaznie co tydzien,po pare razy :-) przez pierwszy miesiac uzywalismy globułki i durexy,ale pozniej same durexy...i tak caly czas,,,miala okres regularny (ale nie zawsze..jeszcze jak sie nie kochalismy to jej sie spoznial raz nawet 2 tyg!!) i teraz jej sie spoznia 4 dzien i tak sie boi,nie moze spac,placze :( i wmawia sobie,ja sie nie balem i jej mowilem ale zaczela mi tak gadac ze sam w to wierze ... jestem na 100% pewny ze prezerwatywa nie pekla!nawet sprawdzalem wlewajac wode w nią hehe...czy mogla górą sie sperma wydostać?ja w to nie wierze.mam juz metlik w glowie,pomocy...jej rodzice zabili by ją i mnie...chce dzieci ale jeszcze nie teraz :( ABORCJA?piszczie prosze

Łukasz - spokojnie, to że jej się okres spóźnia 4 dni nie musi oznczać ciąży!!! Może miała jakieś stresy: w szkole, w domu. Tak to już z tym naszym okresem jest. A na przyszłośc używajcie też globulek to będzie bezpieczniej.

Gość Lukaszek19
miala stresy,klócilismy sie,zle sie do niej wyrazalem,non stop plakala!!!fuu jaki ja paskudny,i teraz ona nie moze spac ciagle sie denerwuje...

Gość Lukaszek19
prosze pisac,ona powiedziala ze jak bedzie w ciazy to sie zabije.psychika jej nie wytrzymuje :( mi powoli tez,to moja wina :(

Gość echtak
wpadliscie , po prostu na slub, sąd musi dac zgode i powinienes tez byc przy porodzie 16-latki niemają lekko choc są w miarę wysportowane ale za to położne bedą ja ciut lepiej traktowac w szpitalu

Nie mysleliscie o pigułkach? Po pierwsze okres regularny jak w zegarku po drugie 0 stresów i max. przyjemność. Idzcie razem do ginekologa i pogadajcie. A jak sie twoja dziewczyna tak stresuje to niech zrobi test ciążowy

Gość Lukaszek19
wlasnie myslelismy o pigulkach...ALE PROSZE ZEBY ODPOWIADAC NA TO NORMALNIE A NIE JAK POPIERDOLONY "ECHTAK" ciekawe jak ty bys był w takiej sytuacji bałwanie!!!

Powiedz swojej dziewczynie, żeby przestała się martwić, bo ten stres jeszcze opóźnia okres. Wiem po sobie ;) Weź ją do kina, niech się wyluzuje, przez chwile przestanie myśleć o ciąży i okresie, a on sam przyjdzie do niej. Pozdraiwam.

Kikker okres regularny jak w zegraku ? jak sie bierze tabletki to nie ma normalnych miesiączek bo owulacja nie występuje.

Gość Lukaszek19
ale mozecie mi pomóc a nie rozmawiac miedzy sobą:(

Zamiast sie stresowac trzeba kupic test ciażowy! Jesli twija dziewczyna sie wstydzi, to ty jej kup. Chwila, moment i wszystko bedzie jasne. Teraz testy sprzedaja nawet w hipermarketach, np. w Tesco, nawet nie trzeba prosic aptekarke :-) Nie rozumiem ludzi, ktorzy zakladają takie topiki i pytaja obcych ludzi: \"czy to moze byc ciąża?!!\", zamiast pojsc w tym czasie do sklepu po test ciążowy...

Gość echtak
jaki test???? po co ???? lepiej co tydzien pake pampersow jak sie urodzi to masz spokoj przez jakis czas i niema dołka finansowego na zakup pieluch, bo kasa po porodzie potrzebna jak cholera albo przegladaj allegro , tam trafiaja sie tanie wozki , naprawde okazje

Gość Lukaszek19
huj wam w dupe za takie teksty,z pampersami i wogole,zakladam bo sie pytam!!!

Gość Lukaszek19
7 dzien.. :(

Gość Lukaszek19
7 dzien.. :(

Gość vata
witaj! Nie denerwujcie sie - okres moze spoznic sie nawet 2 tygodnie !!! Przy okazji wyczytalem - pierwsze objawy ciazy spotykane sa kilka dni po spodziewanym terminie miesiączki. A mdlosci i bole w podbrzuszu moga byc skutkiem niepotrzebnego stresu i leku przed wyimaginowana ciaza. Slowem - bedzie oki :)

Gość vata
witaj! Nie denerwujcie sie - okres moze spoznic sie nawet 2 tygodnie !!! Przy okazji wyczytalem - pierwsze objawy ciazy spotykane sa kilka dni po spodziewanym terminie miesiączki. A mdlosci i bole w podbrzuszu moga byc skutkiem niepotrzebnego stresu i leku przed wyimaginowana ciaza. Slowem - bedzie oki :)

Gość Ty Lukasz
kup do cholery ten test, jakis pierdolniety jestes? Zal Ci 10 zl? A nie tu panikujesz i ludzi wyzywasz

Gość Lukaszek19
vata dzieki za slowa pociechy! nie jak inni gadaja ,juz o pampersach itp :(

Gość Lukaszek19
wiem msuze kupic test,wyzywam bo mi tak gadaja specjalnie!!!wiesz jak to dobija czlwoieka??

Gość Lukaszek19
wiem msuze kupic test,wyzywam bo mi tak gadaja specjalnie!!!wiesz jak to dobija czlwoieka??

Gość Ty Lukasz
rozumiem, ze dobija ale mnie dobija to, ze od trezch dni o tym gadasz stresujesz sie, Twoja dziewczyna ma prawie zawal a Wy testu nie kupicie i nie sprawdzicie tylko tysieczny taki sam topik zakladacie.

Gość Lukaszek19
ale jak wyjdzie ze jest w ciazy to co wtedy??? :(

Gość Lukaszek19
ale jak wyjdzie ze jest w ciazy to co wtedy??? :(

Gość mam przeczucie
too wpadka moja kumpelka tak miala i tea mialam przeczucie zbieraj na wyprawke

Gość Lukaszek19
dzis dostala okresu!!buziaczki,dzieki za komentarze od : Aga_1980 ,TUŚKA ,vata DZIEKI BARDZO :* po okresie idze onja do ginekologa po pigułki :)

Gość ciesze sie z Tobą

Gość hola hola la
mozna miec okres do 4 miesiaca to prawie norma 38 / 100 przypadkow wiec bardzo czeste moja ciocia tez tak miala

Gość jaka
jaka norma zdarza sie ale rzadko skad te statystyki :) okres w ciąży nie wystepuje moga to byc niewielkie krwawienia a to mozna chyba odroznic wy to potraficie czlowieka pocieszyc jestescie takie zgryzliwe poniewaz macie takie same problemy i nie mozecie sobie z nimi poradzic

Gość tosia46
statystyki dostepne sa na stronach polskiego tow gin i poloznikow to sie czesto rzeczywiscie zdarza na 3 roku med sie o tym duzo mowi w podrecznikach to krwawienie jest jest jakby proteza organizmu dla wyrownania zaburzen hormonalnych i zasadniczo lepiej jest niz gdyby te zaburzenia mialy pojsc w inna strone jest tez bardzo wiele przypadkow samoistnych wczesnych poronien i nie dochodzi do zagniezdzen zarodka i to opoznienie to wlasnie zatrzymanie krwawien a pierwsze krwawienie po opoznieniu to oczysczanie jamy macicy z niezagniezdzonego zarodka moze dojsc do sytuacji ze byla ciaza blizniacza, jeen z zarodkow zagniezdzil sie a drugi jest esuwany w quasi menstruacyjnym krwawieniu i kobita dalej jest w ciazy