Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMÓZCIE

CIĄŻA...czy stres..spowodowany mozliwoscia zajscia w ciaże

Polecane posty

Gość POMÓZCIE

ostatnio z facetem troche poszalałam sobie, no chyba za bardzo..w 3 dzien po naszych igraszkach zaczełam sie czuc strasznie dziwnie, no az do teraz..czyli jakis tydzien....okres powinnam dostac wczoraj. ...no nawet dzisiaj..ale no nie dostałam...strasznie czuje sie dziwnie...nigdy tak sie nie czułam przed okresem...jestem słaba..mam wrazenie ze głowa leci mi w dół...mam uczucie w przełyku....checi wymiotowania..jednak nie wymiotuje...wczesniej bolały mnie całe piersi teraz tylko same sutki...ogólnie to jestem w wielkim stresie bo nie wiem czy nie wpadłam sobie....poradzcie czy to sa jakies objawy ciazy...jestem zrozpaczona...czy to tylko ze stresu...nie dostałam okresu..pomocy....

Gość roxa
ja kiedy zaszlam w ciaze zaczelam czuc sie zle kilka dni po terminie spodziewanej miesiaczki.ale nudnosci i wymioty to zwykle wystepuja w ok.6 tyg ciazy(4 po zaplodnieniu) i u mnie wlasnie tak bylo.staly sie nie do zniesienia. moze jestes w ciazy moze nie. zrob test.

Gość chyba jestes
wszystko na to wskazuje

Gość rozarium
tak jak na wiosne moje roze wydają pąki tak i u Ciębie pączek zakwitnie ach te objawy, wszytko masz co trzeba