Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RC +

Ferdynand I Dobrotliwy był austriackim cesarzem z dynastii Habsburgów w XVIII wieku. Był tak skażony kazirodztwem, że...

Polecane posty

Wy jestescie faceci tego srorum xD. Stare pryki po 30 jarajace sie pingwinami i linuxami xD ale przegryw

Edytowano przez Scoop

Srennie to byl alkoholik, ktory cos tam probowal grac na fortepianie i gitarze xD. Tez mi kolega xD

1 minutę temu, Scoop napisał:

Wy jestescie faceci tego srorum xD. Stare pryki po 30 jarajace sie pingwinami i linuxami xD ale przegryw

Lepsze to niż prostytucja męska za kurtkę... taka prawda. Poza tym Linux i infrastruktura sieciowa przynosi ludziom w branży niezłe zarobki, a co tobie nietrzymanie rytmu na perkusji i spanie w namiocie przynosi? 😆 

Srun od 10 lat robi prawo jazdy na tiry, i cos nie moze skonczyc, a sie smieje z Darka tirowca, ktory zyje z jezdzenia tirami xD

No i co z tego?

Ale.to fajne zyc z siedzenia przed kompem xD. Lepiej sobie w leb strzelic xD

2 minuty temu, Scoop napisał:

Srun od 10 lat robi prawo jazdy na tiry, i cos nie moze skonczyc, a sie smieje z Darka tirowca, ktory zyje z jezdzenia tirami xD

Gdyby mu było potrzebne, to by w miesiąc miał

• Haha 1

2 minuty temu, Scoop napisał:

No i co z tego?

Ale.to fajne zyc z siedzenia przed kompem xD. Lepiej sobie w leb strzelic xD

Przecież ty tak żyjesz i się podniecasz jakimiś obarunami xD dlaczego nie strzelisz sobie w łeb? xD

Ja wiekszosc zycia spedzilem siedzac przed kompem w domu

Obecnie wole jednak siedziec za zestawem perkusyjnym przed tlumem ludzi xD i jak gram to dopiero zabawa xD. polecam xD

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

😄

łysa a ty z czego sie cieszysz

Nie zyje, bo teraz siedze co srode za zestawem perkusyjnym i gramy muzyke, a piekne dziewczyny sluchaja i ogladaja, a potem same do mnie startuja i oh Filip jak dobrze zagrales xD. Poswiec mi chwile, jestem Twoja fanka 🤣🤣😂

Przed chwilą, Scoop napisał:

Nie zyje, bo teraz siedze co srode za zestawem perkusyjnym i gramy muzyke, a piekne dziewczyny sluchaja i ogladaja, a potem same do mnie startuja i oh Filip jak dobrze zagrales xD. Poswiec mi chwile, jestem Twoja fanka 🤣🤣😂

urojenia schizofrenika

Przed chwilą, Scoop napisał:

A TY W TYCH PEEDALSKICH UKŁADACH TO RUUCHAŁEŚ COŚ PRZYNAJMNIEJ RAZ CZY TYLKO WIECZNIE RUUCHANY JESTEŚ?

• Haha 2

3 minuty temu, Scoop napisał:

Ja wiekszosc zycia spedzilem siedzac przed kompem w domu

Obecnie wole jednak siedziec za zestawem perkusyjnym przed tlumem ludzi xD i jak gram to dopiero zabawa xD. polecam xD

I jakie z tego pieniądze? Żadne. Tak samo Pravik uzależniony do matki i Andrzeja oraz Kotarby 😜

1 minutę temu, Scoop napisał:

Wstawaj, zesrałeś się 😄 

Pieniadze zadne, ale piekne dziewczyny fajne sa xD. Same do mnie podbijaja xD. Wole jednak fanki niz pieniadze xD. 

1 minutę temu, kde napisał:

a ty łysa jakie masz z opuszcznia szlabanu? ledwo ci na jabole wystarcza i nic więcej

Zaraz matka może upuścić ci internet jak do niej zadzwonię lub do wikarego. Odbij typie z Łyszkowic i do roboty, bo zima idzie 💃👋

Tak sobie pisz ty wroclawski uposledzony przegrywie xD.

Nie masz prawa jazdy na tiry, bo nikt by cie za kierownice nie puscil psycholu xD zebys rozwozil towar xD

Tak samo nikt by wam nie pozwolil siedziec za zestawem perkusyjnym i grac muzyke przed tlumem ludzi xD

Cieszcie sie, ze matka wam chociaz pozwala siedziec przed kompem i instalowac jakies linuxy minty XD

Edytowano przez Scoop

Same ladne dziewczyny do mnie podbijaja, zeby mi powiedziec jak im sie moja gra na perkusji podoba i sa ucieszone ze ze mna gadaja xD

9 minut temu, Scoop napisał:

Pieniadze zadne, ale piekne dziewczyny fajne sa xD. Same do mnie podbijaja xD. Wole jednak fanki niz pieniadze xD. 

Dziwnie wyglądają te piękne dziewczyny https://iili.io/fHeV0ps.jpg

• Haha 1

Nie klikam w zadne twoje linki ty chory psycholu

W jazz klubie takie pieknosci przychodza, ze szok xD. a ja tam gram xD. chodze tam poznac dziewczyne swych marzen, mam juz dosc samotnosci, komputerow i gier komputerowych czy jakichs linuxow xD

Ostatnio jak gralem, to mialem lzy w oczach.

Boje sie ze nastepnym razem jak bede gral, to bedzie mi tak dobrze, ze sie rozplacze i bede mial cale oczy w lzach, a ludzie beda sie zastanawiali co mi jest i czemu wyje xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować