Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wictoria secret

Bezbolesne odchudzanie i bez jojo

Polecane posty

Gość Wictoria secret
A ile kosztje ta karnityna którą Ty zażywasz shiraa? A jelsi o basenik chodzi krecona to powiem Ci ze ja czuję się jak ryba w wodzie gdy tylko mogę do niej wskoczyc:) nie chce mi się chodzic i przebierac mimo ze to zajmuje mi ok 15 miunt w sumie to mysl o basenie odrazu mnie zrywa na równe nogi:D Wiem ze schudnę i poczuję sie lepiej. Jak byłam ostatnio to połozylam sie na pleckach trzymając sie rękami drabinki zanurzyłam uszy i wsłuchiwałam się w "wodę" poczułam jakbym się unosiła polecam coś takiego gorąco, bo to bardzo uspokaja. Ja jutro znowu idę dzis nie mogłam się oprzeć i zjadłam szkl lodów czekoladowych w sumie to dzis miałam sobie zrobic oczyszczenie ale doszłam do wniosku ze lepiej nei bo potem rzucam się na jedzenie. Więc rano wypiłam szkl maślanki truskawkowej, potem serek danio sniadanio, szkl. lodów, na obiadek chlebek wasa pełnoziarnisty jedna kromka z serem żółtym i jeden mały placuszek z jabkami bo baci nie mogłam odmówic, cieszy się przynajmniej. Poćwiczyłam 30 minut rano 15 i teraz i trochę się dziwnie czuje. Czy nie uwazacie ze duzo kalorii dzis zjadłam?

Gość Wictoria secret
tzn chodizło mi o to czy przekroczyłam 1000 kcal dzis

Gość shiraa
L - karnityna, którą akurat ja biorę kosztowała 39 zł za 90 tabletek. Dawka na 1,5 misiąca. L - karnityna - TREC NUTRITION www.trec.com.pl Pozdrawiam.

wiktoria s. no cos ty napewno nie zjadlas nawet 1000 kcal szkl. maslanki to ok.130 kcal serek ok. 170 lody 200 kromka 120 placek 130 to daje nam 750 kcal!! ja sie przyznam zewlasnie popijam piwko i zagryzam chipsami.ale od jutra...oby:P

Gość Wictoria secret
Piwko dobrze Cie:) tez bym chciala dzieki ze mi napisalas ile mniej wiecej kcal dzis pochlonelam:) jutro biegne na basen bo normalnie jakos sie zle czuje:/ płakac mi sie chce bo mam juz dosyc samej siebie, przeszlosc bardzo bolesna mnie przesladuje i nie pozwala zyc.... smacznego piwka zycze:)

Gość Wictoria secret
Kupiłam dzis L-karnitynę plus, poszłam na basen kurde multum ludzie, nie radzę chodzic w soboty:/ jak ktoś nie lubi tłumu. zastanawiam sie nad jednym przytyłam kilogram nie wiem czmeu bo trzymam się sowich ograniczen i niejedzenia po 17 . a mam pytanko ile moge schudnąc przy pomocy karnityny?

Gość OLENK A
Hej Wam, ja tez chetnie bym schudla udalo mi sie to juz dwa razy raz 18 kg! (nadal jeastem z siebie dumna) i obecnie po ciazy 10kg ale z tymi ostatnimi 3kg mam problemy. Brak sily napedowej.

Gość Wictoria secret
Hej Olenka:) Miło ze chciałabys sie dołączyć. Jesli chodzi o motywację to zrób to dla samej siebie, moim zdaniem to jest najlepsza motywacja robić coś dla siebie dla własnej przyjemności pomysl ze ciuchy na które mozesz tylko patrzeć jak schudniesz będą idealnie na tobie lezaly. poza tym będziesz się bardziej podbać:) Oczywiscie mówię tu o schudnięciu do prawidłowej masy ciała a nie zrobieniu z siebie anorektyczki:) mi zostało jeszcze jakeis 7 kilo było 5 ale waga mi zaczęła skakac mięsnie chyba rosną:D

Gość OLENK A
Dzieki, za dobre slowo! Wiem ze moze mi sie udac ale jakos przy kazdym dolku pedze do kuchni. Czy Ty tez jasz w stresie?

Gość Wictoria secret
Wczesniej tak, leciałam do lodówki kiedy czułam się zle , myslalam ze to mi pomoze i owszem pomagalao ale tylko w przytyciu!!!! Dlugo pracowalam nad soba ale warto bylo bo teraz gdy jest mi zle poprostu mysle co wprawia mnie w zly nastrój nastawiam sobie muzyke czytam ksiązki o fotografii przeglądam ksiązki o motorach bo to moje pasje, tancze do lustra i usmiecham sie sama do siebie, lub ide pocwiczyc czy na basen i to mi pomaga. Kazdy z nas ma choc nie kazdy o tym wie swoja odskocznie cos co pozwala mu zapomniec o problemach i stresach. Najwazniejsze to skupic sie na samym sobie i swoich potrzebach nie pozwól aby jedzenie Toba rządziło bo to nic dobrego. Sama jestes kowalem swojego losu i wszystko zalezy od Ciebie nie zapominaj o tym.:) a napewno Ci sie uda nie tylko schudnac ale i poznac sama siebie przynajmniej ja tak do siebie podchodze. Nie robie nic wbrew samej sobie.

Gość rozmyślająca89
mam 165cm wzrostu i ważę 61kg. jak sądzicie, to za dużo czy w sam raz?

Gość Wictoria secret
Według mnie masz nadwagę no chyba ze jestes chudej ksoci to mozliwe ze nie widac po Tobie. Ale przewaznie odejmuje sie od wzrostu 110 i wtedy wychodzi waga czyli jak Ty masz 165 wzrostu to Twoja prawidłowa waga wynosi 55 kilo

Gość rozmyślająca89
dzieki za odpowiedź Wiktoria Secret....

Gość Wictoria secret
Nie ma za co, mam nadzieję że cię nei uraziłam, powiedziałam tak jak przeważnie obliczają prawidłową amsę ciała a cio masz zamiar się odchudzać?

czesc dziewczyny! juz raz do was napisalam ale cos nie wyszlo wiec pisze po raz drugi. Siedze sobie w tym internecie i przegladam rozne tematy i tak sobie mysle ze wreszcie znalazlam to czego potrzebuje. Na poczatku chcialam brac tabletki ale poczytawszy troszke o skutkach ubocznych jakie opisuja odechcialo mi sie tabletek na dlugi czas! Podoba mi sie to ze nie stosujecie zadnych diet(to nie dla mnie), a jedynie troche ruchu i umiarkowanie w jedzeniu. Mnie gubi podjadanie miedzy posilkami mam 168cm waze 63,5 kga chce wazyc 55-57kg . Obecnie cwicze robie brzuszki 60rano, 60 wieczorem. Mam nadzieje ze z moim uporem i waszym wsparciem dam rade zgubic te \"pare\" kilo.

Gość Wictoria secret
Wtaj :) Jesli chodzi o odchudzanie to mozesz smialo pisac nie wiem czy zauwazylas ale ja jestem tu codziennie więc jak cos Cię dreczy albo masz jakies pytanka i t p to pisz smialo mozesz liczyc na wsparcie napewno z mojej strony zarówno jak i z innych mysle:)Robię sobie jutro dietkę oczyszczającą którą gorąco polecam:) 5 posiłków w ciągu dnia oczywiscie najwięjkszy rano śniadanie to 1 szkl. maślanki z płatkami około 1-2 garsci jesc powoli i rozkoszowac sie smakiem maslanka najlepiej owocowa jest slodka i tak naprawde jest zdorwsza od zwyklej! II sniadanie to: 1 szkl. soku dowolnego obiadek to 30 g ryżu + dowolny owoc najlepiej jabłko tarte:) później 1 szkl. soku warzywnego lub pomidorowego. i oczywiscie 30 minut cwiczen duzo wody to taka jednodniowa dietka mozna stracic 0.5-1 kg w zaleznosci od metabolizmu

Tak naprawde to nigdy nie musialam sie odchudzac, mialam super przemiane materii niestety po urodzeniu drugiego dziecka zostalo mi kilka kilogramow ktore chcialabym zrzucic do czerwca.Czy masz jakas recepte na nie podjadanie???????

Gość Wictoria secret
Najlepsza rada to najadac sie rano sniadanie moze wyniesc nawet do 300 kcal poniewaz masz czas go spalic poza tym ustal stale godziny swoich posilkow to pomoze Ci nie podjadac pomiedzy posiłkami , pamietaj ze sniadanie i odbiad są wazne jasli najesz sie dobrze na sniadanie oraz cos pozywnego na obiad lecz lekkowstrawnego tak bys poczula sytosc w zolądku jesli masz duze problemy z tym walcz z własnymi słabosciami musisz miec silną wolę!!!! ja na początku jak miałam napady głodu wieczorami bo organizm byl tak przyzwyczajony do jedzenia wieczorami duzje ilosci kalorii ze nie mogłam sobie poradzic to zaczęłam jesc jabłka duze i tawrde ale za to soczyste oraz marchewki surowe, potem przerzuciłam sie na soki warzywny i pomidorowy warzywny wypity przed posiłkiem okolo 15 minut sparwaia ze jesz o polowe mniej. Najlepiej wieczorami jesli juz musisz jesc to jedz warzywa lub owoce najlepiej jabłka pobudzają one prace jelit

czy probowalas juz diete punktowa? Slyszalam ze jest bardzo skuteczna! no i najważniejsze jest to ze nie musisz ukladac jakiegos menu lub wielu rzeczy w ogole nie jesc , polega na tym ze kazdy produkt ma iles punktow a ty mozesz jesc co chcesz ale przestrzegac ilosci punktow(jesli wazy sie np. do 70kg to nie mozna przekroczyc 18pkt dziennie, im wieksza jest waga tym wiecej pkt jest dozwolonych)

witam Panie !! Stella >> chodzi ci chyba o program Weigcht watchers 9straznicy wagi) . jest jeden topic o tej diecie . Ja probowalam - niestety nie wyszlo . Ostatnio rozmyslalam nad sprobowaniem po raz drugi . Wydaje mi sie , ze to jest swietny pomysl . Moze bedziemy nawet dyskutowac tutaj o tym ?? Dziewczyny , jaki najlepiej jesc chleb . Ja bez chleba nie moze zyc . Jaki ma najmniej kcal ??Macie jakies przepisy na jakies fajne salateczki ?? i na roznego rodzaju przekaski ?? Tylo , dosyc szybkie w przygotowaniu no i tanie .. I malo kcal :) Ostatnio mialam maly dolek , mam nadzieje , ze teraz bedzie coraz lepiej :) POWODZENIA zycze Wam wszystkim

Gość Stalla
do marzyciellki tak naprawde to nie mam doświadczenia w dietach wiem ze chleb wasa ma malo kalorii ale czy najmniej???? I masz rację co do nazwy tego programu. Dlaczego nie dałaś rady? Nie wytrzymałaś czy nie było efektów? Chętnie bym spróbowała ale z kimś bo samemu jest ciężko. Może zaczniemy od jutra? Jeśli nie masz tabeli z pkt produktów to ci napiszę bo mam gazetę na ten temat.

ta Stalla to nadal ja ale coś żle nadusiłam, no cóż o tej porze może się zdarzyć

a co do dołka to mam nadzieję że to już przeszłość, a jeżeli nie to zawsze możemy pogadać POZDRAWIAM!

Gość Wictoria secret
hej dziewczyny wczoraj siedzialam i czytalam o dietach na kulturystyce, przerazilam sie jak zobaczylam ze kazdy tłuszcz ma 9 kcal coprawda ja staram sie nie zjadac dziennie powyzej 30 g ale to i tak wychodzi w przeliczeniu na kalorie dosc sporo:/ 270 kcal. Prawdęmówiąc to układanie diety jest strasznei trudne jak dla mnie, juz się całkiem pogubiłam a co do tej metody o któej pisalyscie nie znam jej , poszukam i poczytam.pozdrawiam. a jeszcze jedno Stella ja Ci jzu pisałam zebys jadła ciemny chleb lub grahamki:)

Gość Wictoria secret
hmmmm tak prawdę mówiąc to nie wiem jak te punkty przeliczac no bo np jak cos ma 70 kcal + 5 g tłuszczu= 75 i to są te punkty? bo jak mamm zjesc 20 punktów to co mam nic nei jesc nie wiem jak wy to rpzeliczacie mzoe mi ktos wytłumaczyc?a dietka mi się podoba

Gość monazet
witam dziewczyny pozwolilam sobie poczytac wasze wypowiedzi i porady jestescie super mozna sie przylaczyc???

Gość shiraa
Hej. Chelbek to najlepiej graham, PoLeCaM. Co do diety, to ja nie układam sobie żadnej, najważniejsze żeby produkty zawierały dużo białka, więc nabiał, ryby itp. Warzywa bez ograniczeń, niektóre owoce nie są wskazane, ale myślę, że każdy owoc będzie lepszy od czekolady ;). Ważne też jest żeby jeść gotowane mięso, bo smażone to niebardzo ;), ale od czasu do czasu można pozwolić sobie ... na chwileczkę zapomnienia ;). Jeżeli chodzi o soki, to te w kartonach to sam cukier i chemia, dlatego nie polecam. Ja od jakiegoś czasu zaczęłam sama robić sobie soki z marchwi, jabłek, pomarańczy - właściwie to ze wszystkiego co jest pod ręką. Zupełnie inny smak, zero konserwantów, poprostu widzi się i czuje to się pije. Pozdrawiam.

Gość wiosnaiw
Cześć dziewczyny. Jak tam samopoczucie? Kurcze nie umię jakoś wytrwać bez słodyczy , jak coś kupie to zaraz znika, ale od dziś razem z mężusiem postanowiliśmy zerwać z tym nałogiem! Będzie to trudne, bo obydwoje jesteśmy łakomczuchami, ale razem raźniej. Najwyżej co jakiś czas będe piekła ciasto i to wszystko.Zobaczymy jak długo przetrwam. Będe musiała do Was częściej zaglądać w chwilach kryzysu, żeby nie myśleć ojedzonku.