Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wictoria secret

Bezbolesne odchudzanie i bez jojo

Polecane posty

u mnie w miare wszystko ok . Potrafie sobie radzic z napadami glodu (kiedys jedzenie to byl nalog , mam nadzieje ze to sie zmienia)!! Smutny aniolku skad jestes ?? U mnie niedawno tez byl gronkowiec !! Piszcie jak u was z WW !!!!!!!!!!!

Hej!! Ja nie mam napadów głodu jednak uwielbiam jeść późno wieczorem ... ale koniec z tym!! wczoraj dałam radę , dzisiaj też dam !! będę silna :P Mieszkam w Gorzowie. :) Mała mieścina, ale mam do niej sentyment. Muszę wam sie przyznać, że skusiłam się dzisiaj na mały kawałek torta, usprwidliwiając się :P nie mogłam odmówić bo był to urodzinowy tort przyszłego teścia :D ....

u mnie dzień zakończony sukcesem zmieściłam się w punktach i jeszcze kilka zaoszczędziłam co do chromu to kiedyś stosowałam i mi pomógł tzn nie chciało mi się jeść słodyczy ale na mojego męża łakomczucha nie skutkowało choć nie wiem co jemu mogłoby pomóc tak bardzo lubi słodycze!!!!!!!Ale podobno chrom jest szkodliwy???????? kupiłam dziś pokrzywę i będę pić podobno pomaga w chudnięciu działa moczopędnie i wspomaga przemianę materii spróbuję myślę że nie zaszkodzi

Gość OLENK A
Gratuluje Wam, ciekawe jak szybko beda efekty liczenia ponktow. Czekam na relacje. Czy wiadomo na co szkodzi chrom? Narazie sie wstrzymam (nadal karmie). Pokrzywka napewno nie zaszkodzi a ja polecam PU ERCH (czerwona herbate), pilam ja kiedys codziennia 1l. Wtedy schudlam 18kg w 4 miesiace. Napewno nie byla to tylko zasluga herbatki ale napewno mnie wspomogla, pobudza metabolizm i (podobno) spala tluszczyk. Cwiczylyscie kiedys calanetiks (nie pamietal pisowni)

Jeśli karmisz to nie możesz brać chromu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno z chromem są związane sprawy nowotworowe tu jest taki topic o środkach wspomagających odchudzanie czy coś w ten deseń więc możesz wejść i sprawdzić no i oczywiście herbaty czerwonej też nie można pić jak się karmi (z tego co wiem)

Gość Stella 1
napisz proszę w jaki sposób tyle schudłaś i czy był efekt jo jo?

Gość OLENK A
schudlam bo postanowilam zmienic moje zycie. To "cos" stalo sie w mojej glowie!!!!!!!!!!. Odeszlam od meza przefarbowalam wlosy na blad zaczelam cwiczyc przy "niebieskiej Marylce" (ta plyta stawia mnie na nogi), pilam herbatke (czerwona) za dnia a wieczorem czerwone wino przy smutnej muzyczce i swiecach. Nagle zaczelam widziec efekty i to dodawalo mi skrzydel, coraz chetniej wychodilam wieczorami do knajpki lub potanczyc (to zobowiazuje). Coraz wiecej radosci mialam jezdzic na rolkach i zauwazac ze zwracano na mnie uwage. Moje ego roslo a waga malala. efektu jojo nie bylo zbyt dobrze czulam sie sama z soba. Dopiero teraz po ciazy dogonil mnie na nowo ten problem ale teraz nie ma ani wychodzenia do knajpki ani na rolki wiec ciezko jest mi sie z tymi 5 kg poradzic. A TY ile chcesz stracic?

HEJ DZIEWCZYNY!!! czytam wasze opiie juz od tygodnia i musze przyznac ze zastosowalam sie do rady WICTORII S. i jem po 18 tylko warzywka i owoce.paczke mrozonych warzyw i slatke z jablka ,marchweki,cytrnka +siemie lniane. do 18 jem tylko produkty bialkowe +jablko i jestem szczesliwa bo udalo mi sie juz przetrwac na tej diecie 4 dzionek! HUUUURRRA!!!! rano robie 100 \"rowerkow\" narazie tylko tyle ale moze to mnie zmobilizuje na wiecej wysilku?:) trzymajcie sie cieplutko!!!

Witajcie dziewczyny !! Ja tylko na sekundkę bo śpieszę się :) dziś rano weszłam na wagę i zobaczyłam 49kg :) czy to możliwe ze pozbyłam sie kilograma ?? ehhh ale fajnie, cieszę się bardzo :P może do soboty zrzucę jeszcze jednego byłoby super!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim :)

Gość OLENK A
Czesc Dzewczyny, Witaj Krecona , ja podobnie jak TY, piszac tu mam nadzieje na wiecej mobilizacji. Gratuluje 4 dni. Powodzenia na nastepne!!!!! :) Razem razniej :) Stella > przypomnialo mi sie cos co jeszcze pomoglo mi w 2000 schudnac i utzymac wage: na kalendazu w kuchni rozpoczelam kontrole ale nie kalor lecz punkty "aktywnosci":). Musialam w tygodniu zdobyc min.5 Pkt., kazda goodzina ruchu to punkt i tak np. notowalam: R-rower, G-gimnastyka, S-sex itd. i kiedy w czwartek mialam dopiero 1 punkt wiedzialam ze musze dodac gazu. Taka kontrola to fajna sprawa a kiedy juz pocwiczysz to zastanowisz sie 2 razy nim cos zjesz. Pozatym nie masz tyle apetytu. To wpisywanie w kaledaz to prawdziwy kod. Moj partner czesto sie zastanawial co oznaczaja te wszystkie literki. On nic nie rozumial a ja nie musialam wyciagac stale mojego pryw. kalendazyka i mialam wszystko na oku.:) Kazdy musi znalezc swoja droga to bylya maja a obeccnie szukam nowej i czekam na inspiracje. Pozdrawiam wszystkich.

hejka! ja mam 61 kg a chce miec 55 kg przy wzroscie 168. w sumie to tylko 6 kg ale za to jakich wkurzajacych :) musze wam polecic swietny srodek a wierzcie mi wyprobowalam juz wiele .to APLEFIT ,tani i naprawde skuteczny!! szybko rozpulchnia sie w zaladku a nie jak inne przez 30 minut(do tego czasu juz pochlonelam duza porcje papu:) OLENK A poza tym swietny pomysl z tymi punktami za aktywnosc!! zastosuje ale moze w pierwszym tygodniu 2 punkty a w nastepnym 3? NIE CHCE SIE ZNIECHCECIC !! ah jak ja bardzo chce byc szczupla i bede!!! BO CHCE:) tzrymajcie sie cieplo:)

Gość OLENK A
Krecona> pewno ze bedziesz bo chcesz :) . Za dlugi spacer tez 1 pkt!!!!!!!!!! A ze mamy wiosne to sama radosc. Ale dzisiaj pusciutko, mam nadzieje ze nie siedzicie w kuzhni ;) :) ?!

cześć dziewczyny> wiktoria secret podała taką listę którą powinno się przestrzegać żeby schudnąć i przypadła mi do gustu jedna reguła a mianowicie że wszystko co zjesz zapisuj i wiecie co jak zaczęłam się zastanawiać wieczorem co zjadłam przez cały dzień to się okazało że o kilku produktach zapomniałam co oznacza że nie zwracam uwagi na to co zjadam (a jak już wcześniej wspominałam gubi mnie podjadanie między posiłakmi) więc teraz jak trzeba liczyć punkty to pilnuje się przy okazji co jesz OLENK A ja mam 168 i ważę 63,5 a chcę ważyć 55-57 krecona właśnie wczoraj się zastanawiałam czy nie brać aplefit ale tak się zaparłam z tą dietą że mimo tego że ostatnim posiłkiem jest obiad(u mnie) to nie czuję dużego głodu (to chyba jednak nastawienie psychiczne) jeszcze jedno: przeczytałam w gazecie jak się robi wyszczuplający okład na brzuszek nakłada się go na rozgrzaną gimnastyką skórę. Do łyżki oliwy z oliwek dodać po 10 kropli olejku rozmarynowego i cytrynowego lub cyprysowego i cedrowego. Mieszankę wetrzeć w skórę brzucha i owinąć biodra ściśle cienką folią. Trzymać pół godziny, okład ułatwia spalanie tłuszczu. I drugi z bluszczu.2łyżki stołowe ziół zalej 2 litrami wrzątku.Odcedź, ostudź. W naparze zmocz ręczniczek i przyłóż go do brzucha na 20 minut.Wyszczupla i pojędrnia. Ja teraz stosuję ten z olejków eterycznych ale bluszczyk mam kupiony i czeka na swoją kolejność...Pozdrawiam

Cześć!! Stello1 bardzo ciekawe sposoby na okłady na brzuch musze to wypróbować :) U mnie jakos po mału idzie jeden sukcesik mały już mam więc to bardziej mobilizuje. Jakos od poniedziałku jem mniej, przestrzegam żeby po 18stej nic nie jeść i muszę przyznać, że jakoś tak się psychicznie zmobilizowałam i nie ciągnie mnie do jedzenia. Jestem bardzo zadowolona z siebie :) pozdrawiam serdecznie

hejka! dzis zaczynam 5 dzien!:) wczoraj wieczorem znalazlam w torbie mojego eza batoniki 2!!! w pierwszym odruchu chcialam je pochlonac i kropka ale stwierdzilam ze jesli zjem 1/2 batonika to juz sukces:) i udalo sie zjadlam tylko poloweczke:) ciesze sie bo zazwyczaj na dietach po paru dniach lamalam sie i rzucalam na bez kontroli na slodycze i obzeralam sie do bolu:P Dzis jade do domciu rodzinnego a na weekend do przyjaciolki i boje sie troszke o te swoja diete.Przyznam od razu ze pewnie \"lekko\" ja nagne ale lepsze to niz zrezygnowac i obzerac sie na nowo:) OLENK A >WIOSNA ZE AZ SIE CHCE ZYC I CIESZE SIE BO JUZ MYSLALM ZE SOBIE W LEB STRZELE :):):) JESLI IE ZASWIECI SLONCE:p STELLA 1> coz ja powiem szczerze ze aplefit spelnia swoja role swietnie(wypelnia bardzo szybko brzyszek:) i jest niedrogi :)a napewno nie zaszkodzi:) co do okladow to polecam wcierac go rekoma zlozonymi w piesci i masowac kostkami !!! swietne na rozbicie tluszczu i pozbycie sie cellulitusu:) dozobaczenia w poniedzialek !!! NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE:) tzrymam za nas kciuki:)

Witam wszystkie piękne:) Nie było mnei a wy anwet nie zauważyłyscie:P ale sobie poczytałam co pisałyscie i ciesze się ze macie siłę do działania:) no i jeden z najwazniejszych elementów nie jecie po 18:D Ja dzis znów byłam na basenie, czytam tą ksiązkę o któej wam pisałam \"RADOŚĆ ZYCIA\" i wbrew krytyce innych ksiązka mi już zaczęła pomagac, zroumiałam ze moje myslenie wogóle nie ejst racjonalne. Przy okazji nareszcie wzięłam się do pracy zaliczyłam oceny w szkole i pomagam bardzo mamci :) wszyscy się cieszą ze z tego wychodze i ja tez, ale zaczynają mi narzekac ze za chuda sie robię- przyzwyczaili się do pulpeta poprzednio jak sie dochudzałam to kazali mi przestac i zaczęłam jesc wszystko i przytyłam:( tym razem się nie dam dąrze do wagi przynajmniej 60 kg a pózniej do 55 i tak juz zosatnie:D nie dam się tym razem bo to wszystko to cięzka praca nad samą sobą. Ciesze sie ze nie ejstem sama:) i że mam was:) całuski i uściscki kobietki

Cześć Dziewczyny !! Jaki dziś mam okropny dzień , strasznie mi smutno, w dodatku głowa mi pęka i brzuch mnie tak strasznie boli :( i nie ma mnie kto pocieszyć ani przytulić .... ehhh jednym slowem dupa ... jedyne co mi wychodzi to moje ograniczenia w jedzeniu, dzisiaj to nawet nie mam ochoty na jedzenie :( Dobra zmykam nie będę psuć wam humorku, zaszyje sie gdzieś pod kołdrą i moze przejdzie ... pozdrawiam!!

Witam dziwczny!! Po wczorajszych dolegliwościach zakończonych nie ciekawie, dzisiaj jeszcze nic nie zjadłam, po prostu nie mogę :(. Mimo to czuję się już dobrze. Nareszcie weekend no i jutro śmigam na wesele:) Pewno nie będę w stanie nie jeść po 18stej :P , ale wytańczę wszystko !! A teraz idę zrobić pyszne kotleciki sojowe na obiadek. Miłego dzionka życzę :D

Gość justa66
cześć dziewczyny. ja odchudzam się od 16 stycznia z bardzo dobrym rezultatem.Ważyłam 91,5 kilo,a teraz mam o 11kilo mniej.Nie stosuję żadnych drastycznych diet tylko liczę kalorie.Moje dzienne zapotrzebowanie to 1200 kalorii.Oczywiście staram ograniczać jedzenie słodyczy,bo mają dużo kalorii.Jem dużo warzyw surowych lub gotowanych na parze, owoców,ciemny chleb,gotowane chude mięso i chude wędliny.Oczywiście można jeść wszystko aby nie przekroczyć 1200 kalorii dziennie.Ja zaopatrzyłam się w tabelę kaloryczną i wybieram do jadłospisu tylko produkty o małej ilości kalorii aby zjeść dużo i sycąco.Zakupiłam dwie książeczki "diety odchudzające" oraz "Jedz i chudnij" zawierają przykładowe propozycje niskokalorycznych potraw.Po 3 miesiącach mój organizm przyzwyczaił się do diety..Życzę wszystkim wytrwałości ,bo ja walczę dalej mój cel to 66 kilo.

Gość OLENK A
Hej Dzewczyny, ja mam dzis totalnego dola :( i nie bardzo wiem czemu. Na dworze szaro, moj maly spi siedze wiec i slucham smutasow. Kiedy wreszcie wyjdzie sloneczko... Ja nie przestalam jesc po 18-tej ale powrocilam do liczenia "punktow aktywnosci" mam nadziej ze rozruszam troche te moje kosci przed latem. smutnawy aniołek > dobrej zabawy na tym weselu (ale bym sie chetnie z Toba zabrala :), uwielbiam wesela z dobra zabawa) justa66 > gratuluje super rezultatow !!!!!!!! Trzymaj tak dalej. Wictoria secret > Ciesze sie ze ta ksiazka Ci pomaga ja mialam tez swojego czasu taka ksiazke, ktora "uzywalam" zamiast tabletek pomoglo super, niestety nie pamietam tytulu. Przesle Ci po powrocie do domu. Tak sobie do Was pisze i humorek sie poprawia Huraaaaaaaaaaa Dobrze ze Was mam. Do uslyszenia

Hej dziewczyny cieszę sie z waszych rezultatów odchudzania i całym sercem was wspieram. Byłam dzis na basenie, ale mnie juz tak mięsnie bola ze chyba sobie zrobie troche odpoczynku, nie wiem co robic bo moja waga znowu stoi tym razem na 64,5 nie wiem czemu nie jem po 18 nie przekraczam 1000 kcal na 100% no i ćwiczę, piję duzo wody co ejst ze mną nie tak kurdeeeee!!! Dzis jak wróciłam załozyłam sobie sukieneczkę, taką małą króciutka czarną opięta wyciągnełam

Hej dziewczyny cieszę sie z waszych rezultatów odchudzania i całym sercem was wspieram. Byłam dzis na basenie, ale mnie juz tak mięsnie bola ze chyba sobie zrobie troche odpoczynku, nie wiem co robic bo moja waga znowu stoi tym razem na 64,5 nie wiem czemu nie jem po 18 nie przekraczam 1000 kcal na 100% no i ćwiczę, piję duzo wody co ejst ze mną nie tak kurdeeeee!!! Dzis jak wróciłam załozyłam sobie sukieneczkę, taką małą króciutka czarną opięta wyciągnełam

kurde ucięlo mi połowe tekstu nie bede pisac drugi raz grunt ze zmierzam do tego ze jestem happy:) i wam tez zyczę takiego humoru i zapału do ochudzania

Hej laseczki :) Ja właśnie posprzątałam domek i nie długo będę się szykować :):).Jest przepiękna pogoda i mam nadzieję, że taka się utrzyma!! Wczoraj nie udało mi sie nie jeść po 18stej:( ale za to byłam na spacerze po tym jedzonku!! No nic uciekam i życzę Wam miłęgo dnia !! pozdrawiam serdecznie :)

Hej laseczki :) Ja właśnie posprzątałam domek i nie długo będę się szykować :):).Jest przepiękna pogoda i mam nadzieję, że taka się utrzyma!! Wczoraj nie udało mi sie nie jeść po 18stej:( ale za to byłam na spacerze po tym jedzonku!! No nic uciekam i życzę Wam miłęgo dnia !! pozdrawiam serdecznie :)

Hej! Co z wami przychodze a tu prawie zadna się nie odzywa......smutno mi lody zjadłam 2 litry ale nic poza tym .... no kawę wypiłam idę biegac

Witam wszystkie odchudzaczki !! Ale mnie tu dlugo nie bylo ... ale przeczytalam wszystkie wypowiedzi . I co , stosujecie WW ?? Ja jeszcze nie zaczelam , a mialam zaczac w piatek . Na razie jade na starych zasadach . I szczerze mowiac jesli jeszcze bardziej sie postaram to serio schudne . Mi sie strasznie nie chce liczyc tych punktow . Chcialam leciec na 1000 kcal , bo chudnie sie i nie jest sie glodnym . Ale przerazilo mnie to liczenie .. no coz , nie wiem co wybiore . Do wakacji zosly ponad 2 miechy , wiec musze ostro wziasc sie za siebie !! PS byla ktoras z was na 1000kcal ?? Bo janie wiem co jesc na obiady . NA stronkach podaja takie strasznie skomplikowane przepisy ( i pracochlonne !) POZDRAWIAM

Gość OLENK A
Czesz Kobitki, co tam u Was? ja jadlam wczoraj i dzis na obiado-kolacje stek z mexykanskim ostrym sosem i salatka. Goroco polecam pychotka :) (podobno powinno sie jesc takie grilowane miesko nie dlugo przed snem gdyz kiedy my spimy to ono dobiera sie do naszego tluszczyku) rano czuje sie taka cieniutka ... Czesto sobie tak dogadzam czasem z lampka czerwonego wina. Powiecie Alkohol?! Ale Czerwone winoko to nie grzech tylko niebo w gebie :) ;)

Dzieńdobry.... Wino jest dobre na trawienie, powinno się wypijać lampkę dziennie:) i zostac alkoholikiem:D fajna sprawa. A tak na serio to wino jest dobre byle nie za często. CO do WW to ja nie stosuję bo liczenie jest zbyt czasochłonne dla mnie, wolę ten czas przeznaczyć na ćwiczenia. Dieta 1000kcal - to ja wyliczam sobie na oko, jem normalnie ale w małych ilościach to wystarcza. Tak sobie ostatnio rozpisywałam od czego się już całkowicie odzwyczaiłam popatrzcie: pieczywo jasne, makaron, kartofle, fast-food, słodycze, wędlina i tłuste mięso, sery żółte ,wysokokaloryczne i o wysokim IG węglowodany typu rodzynki! banany, no i słodycze:D

tyle odpadło z mojego jadłospisu, nie ciągnie mnie do tych produktów i nie rozumiem czemu przestałam chudnąc waga mi się zatrzymała na 63rano 64 wieczorem, moze zacznę cwiczyc godzine dziennie wtedy waga ruszy. ..?