Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODPISZCIE

DLACZEGO TAK MAM?? JAKIE BADANIA ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość ODPISZCIE

Witam! Mój problem wygląda następujaco: od 3 lat biorę tanletki anty najpierw było to Novynette później Microgynon21, obecnie Jeanine. Po Novynette przytyłam 8 kg w ciagu 2 lat, biorąc Microgynon i Jeanine waga ta się utrzymuje. Postanowiłam więc zrzucić kilka kilogramów.Efekt jest ale tylko na twarzy, tzn. schudłam na twarzy i nigdzie indziej, mimo tego że codziennie ćwiczę ok 500 brzuszków, mój brzuch nadal jest wielki, tzn. jakby napuchnięty, pupa tak samo.Ogólnie jestem napuchnięta.Więc postanowiłam zrobic badania czy wszystko w porządku. Tylko niewiem czy mam iść do lekarza ogólnego czy ginekologa aby dostać skierowanie na badania. Prosze powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane ijakie badania mam zrobić??? Potraktujcie sprawę poważnie.Z góry dziękuje. :)

Gość magunka
pigulki zatrzymuja wode worganizmie i stad wrazenie napuchniecia - sadze ze powinnas sie z nimi rozstac bo albo masz zle dobrane albo po porstu w ogole ich nie tolerujesz

Gość a co jeśli
a co jeśli ja nie przytyłam ani trochę, ale mam powiększony brzuch, właśnie taki napuchnięty, wydęty??? czy zatrzymywanie wody może tak wyglądać, że tylko brzuch, a nie mam np. zaokrąglonej twarzy ani napuchniętych rąk i nóg?? Bo podobno to są właśnie oznaki zatrzymania wody?