Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatriche

Pomocy!!!!!!czego to moga być objawy?????????czy ktoś tak miał???

Polecane posty

Gość beatriche

jakis czas temu kochalam sie ze swoim partnerem,po stosunku napuchły mi wargi sromowe pojechalam na pogotowie lekarz kazal mi zostac w szpitalu dowiedzialam sie ze to było zapalenie pecherza moczowego.......niestety musialam jechac na szkolenie z pracy i po 3 dniach wyszlam na wlasne zadanie ta sytulacja sie powtórzyła kilkakrotnie......ale po stosunku nastepnie odczuwałam silne swedzenie w okolicach warg sromowych jak juz nie moglam wytrzymac szlam do lazienki i sie podrapalam wtedy pierwszy raz krwawilam z warg sromowych ale bylam u lekarza i czy ja moge byc na coś chora tak sie boje dodam ze ja naprawde bardzo dbam o higiene myje sie odpowiednimi plynami do higieny intymnej ciagle sie kapie nawet dwa razy dziennie jak am bielizne lekko przybrudzona zmieniam ja od razu nawet w lato kilka razy dlaczego tak sie dzieje teraz chwilowo te objawy ustaly juz nie puchne natomiast przed okresem odczuwam silne swedzenie i mam wydzieline jezei ktos wie albo mial podobnie prosze o pomoc pozdrawiam

Gość poiuytrewq
Idz do lekarza, dowiedz sie wszystkiego, powinien wiedziec :-)

Gość od jak dawna tak masz
to chyba jakies zapalenie, jakas infekcja

Gość od jak dawna tak masz
to chyba jakies zapalenie, jakas infekcja jak wyglada wydzileina?

Gość beatriche
mam tak przed kazdym okresem jakis tydzien przed rozpoczeciem

Gość Iwona M
Niestety to może byc brzybica :( ja też u siebie podejrzewam i wybieram się do ginekologa i Tobie też radzę. To można spokojnie wyleczyć tylko Twój partner też musi się leczyć bo inaczej kuracja będzie bezużyteczna. Zazwyczaj lekarze przypisują jakieś tabletki. Powodzenia nam życzę.Pozdrawiam