Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić

Ciąża a ochota na seks...

Polecane posty

Gość co robić

Cześć dziewczyny! Mam pewien kłopot...otóż jestem w 3 miesiącu ciąży. Mam cudownego męża, układa nam się super, tylko że...zupełnie straciłam zainteresowanie seksem! Kompletnie nie mam ochoty. Wiem, że to pewnie normalne, ale martwie sie o niego. On jest dość temperamentnym mężczyzną, widzę niekiedy, że bardzo by chciał się ze mna kochać, ale ja nie potrafię jakoś robić tego wbrew sobie. Żal mi go, rozmawiałam już z nim, powiedział mi, żebym się nie martwiła, że mnie rozumie, że poczeka. Jednak ja mam dyskomfort, że jest mu źle, że nie potrafie go zaspokoić. Owszem, czasem się kochamy, ale w porównaniu z tym ile razy kochaliśmy sie przed ciążą a teraz to tak jakbyśmy prawie tego nie robili. Ile jeszcze potrwa ta moja "oziębłość"? Jak sprawić, by mieć znów ochotę na seks, pieszczoty?

Gość .......
Nawet ze 3 lata...

Gość Ciężarna_na mecie
W drugim trymestrze powinnaś nabrać ochoty.Stracisz ją ponownie w połowie 3 trymestru.

Gość Jorge
Potem poród i stracisz na paredziesiąt miesiący. Za to napewno wamocni sie to u twojego faceta!

Nie martw się, też tak miałam, a od miesiąca (teraz początek 5 miesiąca) ciągle mi mało. Nie wiem jak będzie po porodzie, ale myślę że po jakimś czasie też wróci do normy. Moim zdaniem nie warto się za dużo zmuszać bo mozna sobie obrzydzić seks w ogóle. A facet, cóż powinien doceniać twoje zaufanie, więź psychiczna w seksie też jest b. ważna.:))

Nie martw się, też tak miałam, a od miesiąca (teraz początek 5 miesiąca) ciągle mi mało. Nie wiem jak będzie po porodzie, ale myślę że po jakimś czasie też wróci do normy. Moim zdaniem nie warto się za dużo zmuszać bo mozna sobie obrzydzić seks w ogóle. A facet, cóż powinien doceniać twoje zaufanie, więź psychiczna w seksie też jest b. ważna.:))

Gość Ponacinają
ci tyłek to ci całkiem przejdzie, jeszcze ciężka droga przed tobą! zwiem bo sama to przechodziłam:(

Gość dell.
możesz odczuwać niechęć do stosunków! tak to sobie natura wymyśliłą ze jeśli samica karmi młode ne powinna zachodzić w ciązę:)

Gość katarzyna 98
no ja tez piszę w tej sprawie. jesteśmy małżeństwem 2 lata zawsze sex był cudowny, a teraz? wczoraj aż posprzeczaliśmy się na ten temat. Nie mam kompletnie ochoty nic ,a nic wręcz odraża mnie sex. To 4 miesiąc rany i tak cały czas juz będzie? dlaczego tak jest? trochę szkoda mi męża bo dobry człowiek i wiem że facet ma swoje potrzeby ale co poradzić z tym brakiem ochoty>??

Gość a taka tam jedna
jakbyście faceta kochały to byście poudawały chociaż, żeby mógł sobie ulżyć, inaczej poszuka lalę na boku do bzykania

od pocztaku ciązy nie miałam ochoty na sex:(( i tak do samego końca było...(hormony szlaeja i to ich wina tak matka natura stworzyła jednym sie chce bardziej innym wrecz odwrotnie) my nie moglismy uprawiac sexu w 1 trymestrze ciaza zagrozona....wynagradzałam to mężowi w inny sposób i tak tez było do konca (wiele innych sposobów na zaspokojenie mężczyzny istnieje i to dobrze:)) a teraz po porodzie jest super! mam wielką ochote wrecz mąż jest zmeczony...no i ogranicza nas troszke dziecko brak czasu i dopasowania z zmianowa praca meża ale jest ok

Gość do do do lipeny
nie martw sie o meza tyle ładnych i chetnych dziewczyn chodzi po swiecie ze na bank da sobie biedaczek rade panny lubia zonatych wiec trudno mu nie bedzie

Gość no ladnie
dziewczyna jest w ciąży a wy ze mąż ja zdradzi...WSTYD zazdrosne bezczelne dziewuchy!

Gość do do do lipeny
bo po cholere se robita dzieci a potem placz i lament trzeba czasem nogi rozlozyc i zacisnac zeby, jak nie to takie jak ja beda korzystac z waszych facetow

do do do lipeny - zastanow sie chora kretynko co wypisujesz ale z twojego komentarza wynika ze twoja mamusia robila wlasnie to o czym piszesz i dla ciebie to normalne:(pewnie w domu brdelik na 102!:(

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!