Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wieczna kochanka

Operacja "Justine" rozpoczęta!

Polecane posty

1 minutę temu, Malowany napisał:

Nie przesadzaj z tym ingorem, bo ci tylko gienia zostanie do rozmów.

Z każdym tu gadam i zawsze się temat kręci, a ty? Nic o cycach Elki i hejcie na nią? Pomyśl o odwyku, psychiatrze, spłacie długów i jakoś to będzie 😄🥰

5 minut temu, Malowany napisał:

Być może butelki nie wypuszcza z ręki.

Nie wiem, ale ten duet to za dużo nawet jak na mnie - jakbyś gadał do betonu. Ta druga Madzia teraz będzie wypisywać bzdety w stylu, jaka ja sportowa (zegarek, kroki) i ach, moja kariera na szlabanie, niedługo do domu... Zupełnie, jakby nie kumała, że blef padł lata temu... Nie da się rozbić tej bańki starej, grubej kobiety, pogrążonej w urojeniach. A skoro wszystko jej wisi, nie da się też spowodować, żeby się odpier...a.  

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Z każdym tu gadam i zawsze się temat kręci, a ty? Nic o cycach Elki i hejcie na nią? Pomyśl o odwyku, psychiatrze, spłacie długów i jakoś to będzie 😄🥰

Z każdym?😂

• Haha 1

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Nie wiem, ale ten duet to za dużo nawet jak na mnie - jakbyś gadał do betonu. Ta druga Madzia teraz będzie wypisywać bzdety w stylu, jaka ja sportowa (zegarek, kroki) i ach, moja kariera na szlabanie, niedługo do domu... Zupełnie, jakby nie kumała, że blef padł lata temu... Nie da się rozbić tej bańki starej, grubej kobiety, pogrążonej w urojeniach. A skoro wszystko jej wisi, nie da się też spowodować, żeby się odpier...a.  

No ona tak może cały dzień. Taki wygryw 🤷

10 minut temu, Malowany napisał:

Z tego co zauważyłem, to ty napisałaś pierwsza "ściera".

A kto od alkoholic wyzywa 

1 minutę temu, Malowany napisał:

No ona tak może cały dzień. Taki wygryw 🤷

Tak... No nic, ja się poddaję (chciałam spowodować, żeby się odje....a od Hugh, ale jej jest tak totalnie wszystko jedno, jak bardzo się ją poniży, jak faceci ją poniżą, że ona po prostu zawsze będzie robić to, co robi i tyle). 

13 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Do ignora i w siatę.. 

Jeszcze zjem winogrono, bo duże zakupy zrobiłam, jutro przyjdzie nowy i ładny zegarek, by jeszcze bardziej mierzyć kroki do biegania. Może wyjdę z pracy wcześniej 😜

Jak się można najeść jednym winogronem, całą kisc spożyj 🌹ja ostatnio mało jem ze stresu ale wczoraj zgrzeszyłam fast foodem, kolega zresztą do dziś mnie z mieszkania nie wypuścił i uraczył mnie kopytkami z tłuszczykiem. Hihi 

3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Jak się można najeść jednym winogronem, całą kisc spożyj 🌹ja ostatnio mało jem ze stresu ale wczoraj zgrzeszyłam fast foodem, kolega zresztą do dziś mnie z mieszkania nie wypuścił i uraczył mnie kopytkami z tłuszczykiem. Hihi 

Tylko trochę i idę się myć i kłaść. Rano trzeba wstać i zasuwać. Dopiero w sobotę odpoczynek, a później cały tydzień tyrka na maksa 😋💪

11 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Musisz spojrzeć prawdzie w oczy i się nie obrażać na takie teksty.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Tylko trochę i idę się myć i kłaść. Rano trzeba wstać i zasuwać. Dopiero w sobotę odpoczynek, a później cały tydzień tyrka na maksa 😋💪

Musisz tyrać na Ele. Taki już los 😄 dobranoc

Gapa wiem, że CZYTASZ, wyklikujesz tematy i blokujesz forum. Ale nie rób tego więcej, bo ludzie tutaj nie są tacy głupi i nie żyją tylko forum, jak twoja bezrobotna żona nr 2 pozyskana z forum 😁

• Sad 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Gapa wiem, że CZYTASZ, wyklikujesz tematy i blokujesz forum. Ale nie rób tego więcej, bo ludzie tutaj nie są tacy głupi i nie żyją tylko forum, jak twoja bezrobotna żona nr 2 pozyskana z forum 😁

Ty akurat żyjesz tylko forum 😉

Obsesja dosłownie... 

Przed chwilą, Malowany napisał:

Znowu dostałam podwyżkę, więc warto. Trzymaj się stary i wypierz zesikane majty 😄

Znowu dostałam podwyżkę, więc warto. Trzymaj się stary i wypierz zesikane majty 😄

Gratulacje. Wolę wywietrzyć

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

To ją niewiarygodnie wprost wkurza 😂

Nie da się tego nie zauważyć 😏

13 minut temu, Malowany napisał:

Już bym coś napisała ale chúj tam...

Dobre. Wiedziałem, ze ten strzał ku.tasem  Madzię podnieci, ale nie sądziłem, że az tak.

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Już bym coś napisała ale chúj tam...

Jaka kultura 😜Przecież pracujemy na ciebie i żadna to tajemnica. Zasiłki jako samotna matka, dwoje dzieci i każde z innym, 800 +, babcia pomaga finansowa. Chcesz się licytować dalej? Czy nadal alkoholikom tirowcom udzielasz porad, skoro sama masz niezły bajzel.. Cóż. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo 😄😁

Jaka kultura 😜Przecież pracujemy na ciebie i żadna to tajemnica. Zasiłki jako samotna matka, dwoje dzieci i każde z innym, 800 +, babcia pomaga finansowa. Chcesz się licytować dalej? Czy nadal alkoholikom tirowcom udzielasz porad, skoro sama masz niezły bajzel.. Cóż. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo 😄😁

Zazdrość przez ciebie przemawia.

Przed chwilą, Larry Flynt napisał:

Dobre. Wiedziałem, ze ten strzał ku.tasem  Madzię podnieci, ale nie sądziłem, że az tak.

Niestety kosztowało cię to uśpienie konta... BOB Guccione też poleciał. Wiem jesteś niewinny, a twoja żona nr 2 jest ofiarą hejtu. Ciekawe, co by policja na to powiedziała? 🤦Może jakiś wspólny karnet na terapię i tarot od teściowej? 👋😁

36 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

A kto bełkocze wieczorami że szok jak tak można się upodlić?

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Zazdrość przez ciebie przemawia.

Nie. Nienawidzę leni. Tyle w temacie. 

Zresztą ty karmisz Promyka, więc o czym mam dalej gadać.. ☺️No. Więc właśnie. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ale piecze 😄

250 godzin pracy. Nieźle. Tylko pytanie po co tyle harować?

Najlepiej sobie podliczyć miesięczne koszty utrzymania: jedzenie, opłaty, internet, samochód (jak używasz), lekarstwa, ubezpieczenie.

Potem rozrywki i inne wydatki.

A potem zsumować i podzielić przez stawkę godzinową (netto, nie brutto). Wyjdzie ile trzeba właściwie minimum pracować.

Edytowano przez kris888

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

A kto bełkocze wieczorami że szok jak tam można się upodlić?

Nie musisz czytać. Możesz zawsze czekać na Widmo i jechać po nim, jak zwykle i zdradzę ci sekret - wiem jakie miałaś stare nicki 😊

• Haha 1

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Weź już się odwal od Eli. Bo później będziesz znowu błagała facetów na priwach żeby cię bronili bo nie dajesz rady. Co za dużo to niezdrowo.

• Like 1

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A kto bełkocze wieczorami że szok jak tak można się upodlić?

Prowadzę rozmowy sama ze sobą w formie pamiętniczka. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się