Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniś ciekawa

RIGEVIDON jakie tak naprawdę są i Kobiecy Test Tabletek

Polecane posty

Gość moniś ciekawa

Moje pytanie jest konkretne. Zaczynam brać te własnie tabletki i interesuje mnie jak największa ilość wypowiedzi (bo wiem, że każda z nas jest inna i inaczej odbiera każdy rodzaj tabletek) w temacie Jak RIGEVIDON wpływa na: - libido (chce się więciej czy mniej :P) - plamienia (częste,sporadyczne, brak) -bóle (brzucha, głowy, miesiączkowe, brak) -inne (np. wahania nastrojów, suchość pochwy, dodatkowe kilogramy) Mam także prośbę do tych dziewczyn, które biorą inne pigułki o przekazanie swoich doświadczeń związanych z ich zażywaniem POZDRAWIAM I DZIEKUJĘ ZA WYPOWIEDZI

Gość karolcia26
podnoszę,bo wtedy nikt nie odpowiedział a ja też bym chciała wiedzieć,bo właśnie zaczynam go brać.Pozdrawiam

Gość cilest21
moje tabletki to cilest, odpowiadajac na twoje pyt - libido bez zmian, ani mniej ani wiecej, tak jak bylo czyli super:) -plamien brak (raz mialam jak chcialam ominac okres i wzielam dwa opakowania pod rzad, plamienia mialam przy drugim opakowaniu) -bole , przed miesiaczka mam wrazliwsze piersi i w 1 dzien okresu troszke brzuch boli (ale naprawde troszke) -inne, nastroje ok:) wilgotnosc pochwy tez ok:) dodatkowych kilogramow brak ( no chyba ze z obzarstwa), zauwazylam ze chyba bardziej wlosy mi wypadaja

witam ;) ja biorę Rigevidon 2 lata i 1 miesiąc i zostało mi 7 tabletek i koniec :D tzn odstawiam :D ale odpowiadając na pytania : - libido w moim przypadku duuuuuużo większe niż przed zażywaniem tabletek - plamienia brak -bóle głowy sporadyczne (zwłaszcza pod koniec listka), bóle brzucha brak, bóle miesiączkowe minimalne a w porównaniu do tego co było przed zażywaniem to jest o niebo lepiej :D -inne dodatkowe kilogramy brak a nawet schudłam 3 kg ;) suchość pochwy brak a wręcz przeciwnie - jestem strasznie wilgotna :D, wahania nastrojów - no własnie po 2 latach zauważyłam, że się pojawiły i to jedna z wielu przyczyn dla których odstawiam :D także ja oceniam te tabletki bardzo dobrze ;) czego i Tobie życze :D

Gość karolcia26
Hej, może jeszcze ktoś się wypowie?

Witam Ja również brałam RIGEVIDON - libido ok :) - bule brzucha, głowy brak :) - nie przytyłam - brak plamień - wahania nastroju również brak ;) Te tabletki są dobre no i tańsze od innych dostępnych na rynku - co nie znaczy że gorsze ....

Mnie gin przepisał RIGEVIDON w tzw. celach leczniczych i biorę po dwie tabletki dziennie, na przedłużające sie krwawienie pomogło ale mam straszne nudności może przez podwójną dawkę. A poza tym zastanawiam sie jakie tabletki wybrać do regularnego brania po zakończonym leczeniu. Cilest w moim przypadku odpada bo to dodatkowe 1,5 kg miesięcznie do przodu. Brałam go 8 lat temu i tych 10 kilo w 6 miesięcy do tej pory nie udało mi się zrzucić. Pozdro gorące dla wszystkich TABLETECZEK!!!!!!!!!!! :-)

Gość karolcia26
dzięki wielkie za odpowiedzi.Jak zawsze można na Was liczyć :)