Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwqw

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość qwqw

witam od razu zaznaczam ja chce dzieciaczka i sie zastanawiam jakie sa jeszcze objawy ciazy bo zauwazylam u siebie(moze za bardzo chce i to nieprawda): bolace podbrzusze sennosc podwyzszona temperaturka do 37.6 ciagle bym cos jadla zawroty glowy jak myslicie? kurcze boje sie zrobic test bo juz tyle ich bylo.....a okres mam dostac jutro i sie denerwuje bo go nie chce...dostac okresu!

Gość Septuaginta
to napewno nie ciąza bo te objawy ja tez mam i nie jestem w ciązy. Ciesz się

Gość lacio
ja myślę ze to za wcześnie na takie objawy, są one zbyt subiektywne, aczkolwiek zdarza się cos takiego jak kobieca intuicja i kobieta wcześniej niż lekarze, testy itp, wie, że jest w ciąży. no cóż, życze powodzenia! acha, zrób sobie ten test

Witam czytelniczki! chcialabym sie dowiedziec czy nie jestem w ciazy? Jedyny problem ktory mnie sklania do tych mysli to brak miesiaczki. Mialam tylko jakies plamienia i pozniej dziwne uplawy. Mam bardzo ale to bardzo obrzmiale persi, poca mi sie strasznie rece i od czasu do czasu mam bole brzucha tek jakbym dostala miesiaczke. Co to moze znaczyc? Z gory dziekuje.

Gość zoraa
To moze byc ciaza droga agnese83 zrob sobie test albo poprostu idz do lekarza i bedziesz pewna juz na 100%. Zycze powodzenia. Pozdrawiam.

to mnie pocieszylas zora a ja myslalam ze ktos mnie pocieszy nie tylko tekstem kup i zrob test

Gość a ze mna jest tak ze
zjadlam ogorka z jajkiem i majonezem a poza tym mam opuchniete oczy i wargi sromowe czy to ciaża? aha, no i jeszcze mam siano na glowie(nizej tez) ale ostatnio nie wpolzylam a jedynie poszlam na basen i facetowi obok stanal, czy moge byc w ciazy? chciałabym bo mozna je sprzedac za gruba kase ;)

Gość 12345
Miałam podobne obawy

Gość 12345
i objawy parę dni temu, ale okres u mnie wystąpił:) Podejrzewam że związane było to ze zmianą klimatu (wróciłam z wakacji)

Gość a ze mna jest tak ze
=>12345 mialas objawy takie jak ja? i byłaś w ciąży? huuura jestem miliarderka! poklony porzede mna bijcie!:):):)

oj tu mnie pocieszylas bo ja wlasnie tez wrocilam z wakacji i moze dlatego te dziwne objawy ( i musze sie przyznac ze ostatnim razem tzn pol roku temu tez tak mialam) tym sie pocieszam