Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaa

23 PIGUŁKI-CZY MOGĘ??????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość maaaaaaa

WITAM.MAM PYTANIE:)JAK MYSLICIE CZY MOGĘ WZIĄĆ 23 PIGUŁKI I DOPIERO ZROBIĆ PRZERWĘ.CHODZI MI O TO BY PRZESUNĄĆ OKRES O DWA DNI I CZY MOGĄ WYSTĄPIĆ JAKIEŚ SKUTKI UBOCZNE GDY TAK ZROBIĘ?????

Wydaje mi sie ze nie można. Lepiej po prostu wybierz całe kolejne opakowanie i wtedy zrobisz przerwe (tak mozna zrobic by uniknąć okresu), ale nie wolno robic tak za często

Jasne że możesz - przeciez piguły daja taka mozliwowsć - dzieki temu wiele razy przesywałam okres biorąc nawet tabletki trójfazowe. Jeśli masz wątpliwośći sprawdx jwszcze raz co napisano w ulotce lub zadzwoń do gina. Zawsze dostawałm okres po 2-3 dniach od odstawienia tak jak w przypadku normalnej 7 dniowej przerwy. Musisz o niej pamietać!! :)) A i nie wolno przesuwać zbyt często:)) pozdrawiam

Gość nie krępuj się
proszę się częstować.Jak sobie życzysz to wez nawet 24 :)

Hej... byłam dzis u ginekologa i zapytałam z ciekawosci o to co pytasz w topiku. Miałam jednak racje w pierwszej wypowiedzi. Nie wolno ani skracać przyjmowania tabletek (mniej niz 21) ani wydłużać o kilka (np. 23). Jak juz chcesz uniknąć okresu to nalezy brac całe kolejne opakowanie. Mozna w ten sposób trzy miesiące pociągnąć, ale nie za często. Jak sie kombinuje z kilkoma tabletkami moze dojść do zaburzen, których wynikiem będzie wpadka.... Pozdrawiam

Hej... byłam dzis u ginekologa i zapytałam z ciekawosci o to co pytasz w topiku. Miałam jednak racje w pierwszej wypowiedzi. Nie wolno ani skracać przyjmowania tabletek (mniej niz 21) ani wydłużać o kilka (np. 23). Jak juz chcesz uniknąć okresu to nalezy brac całe kolejne opakowanie. Mozna w ten sposób trzy miesiące pociągnąć, ale nie za często. Jak sie kombinuje z kilkoma tabletkami moze dojść do zaburzen, których wynikiem będzie wpadka.... Pozdrawiam

sprzedam 2 opak. cilestu, za 27 zł każde- na mojej głowie są koszty przesyłki. mój mail : jensej@interia.pl pozdrawiam!