JaStokrotka 0 Napisano Kwiecień 15, 2005 Witam, witam.... Mam pytanko, może ktoś mi cosik doradzi???? Od kilku lat mam alergię na różne pyłki i sierść psa. Nie działają na mnie tabletki na alergię. Całe szczęście większość dolegliwości znoszę. Jest tylko jedna, która nie pozwala mi spać. Chodzi o to, że codziennie wieczorem mam zatkany nos i nie mogę oddychać. W związku z tym muszę zaaplikować sobie krople, a jak wiadomo nie jest wskazane ich długotrwałe używanie. Być może juz mam uszkodzoną śluzówkę - nie wiem, po czym to rozpoznać??? W każdym bądź razie chciałabym w końcu przestać brać typowe preparaty na katar. No a nie wiem jak rozwiązać problem, bo kiedy ich nie biorę nie mogę spać - co chwilę się budzę, bo nie moge oddychać, mam wtedy sucho w gardle i tak w kółko. Nocka do bani.... Może znacie coś, co może pomóc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juriko 0 Napisano Kwiecień 16, 2005 Hm mi lekarz polecil (tyle ze dla dzeicka) masc rumiankowa smaruje pod nosem, edycha sie i odblokowuje zapchany nos. Zawsze mozna kupic jeszcze sol fizjologiczna do nosa to naturalne w sumie weic nie powinno niczego podrazniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kichająca Napisano Lipiec 5, 2006 mam pytanie- czy ktoś jeszcze zna jakies sposoby na zatkany nos? Mam dokładnie te same objawy, o których pisze koleżanka JaStrokrotka. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach