Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoline

Pomocy!

Polecane posty

Gość Karoline

mam pewien problem i nie wiem co robic jeżeli któras z Was moze mi pomoc to bardzooo o to prosze! Otóż od ponad miesiaca współżyje ze swoim chłopakiem.Nasz 1 stosunek odbyl sie 26.02 i niestety zeslizgnela sie prezerwatywa po ok.1 godz od stosunku dostałam miesiaczke.Po zakonczonym okresie niedyspozycji wybralam sie do ginekologa po tabletki anty czekajac na pojawienie sie okresu-niestety ten sie spoznial.Nastepne krwawienie wystapilo 8.04 (w marcu nie mialam okresu)i od tego dnia przyjmuje tabletki (Cilest)-dzisiaj przyjelam 8 tabletke i chodzi o to ze w dalszym ciagu mam jakies plamienia i drobne krwawienie(normalnie moj okres trwa 5 dni). Czy to jest normalne? Czy mam sie czego obawiac(ciąża)? Czy moge zrobic test ciążowy podczas tych plamien? Czy nadal mam przyjmowac tabletki?

Gość JULIES
Karoline plamienia na poczatku przyjmowania tabletek sa norma takze nic sie nie przejmuj.Organizm Ci sie przyzwyczai i plamienia mina!Ja plamilam przez [pierwsze 3 tygodnie!Nie martw sie.....wszystko jest w porzadku!