Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim 86

plisss niech Ktos mi pomoze

Polecane posty

Gość anonim 86

zapewne dla wielu z Was moj problem wydawac sie moze smieszny i glupi ale ja naprawde potrzebuje pomocy. Dlatego prosze o pomoc ludzi powaznych i kompetentnych. Otoz bardzo kocham moja dziewczyne, jestesmy juz razem dlugi czas. Umowilismy sie ze narazie uprawiac bedziemy tylko petting. I teraz pytanie czy istnieje realna powtarzam realna mozliwosc zajscia w ciaze podczas pettingu ktoremu nie towarzyszy wytrysk nasienia tylko w malych ilosciach wydobywa sie z penisa plyn przedejakulacyjny? W czasie i przed pettingiem nie dotykam swojego penisa. Jednym slowem uwazamy. Czy jest sie czym martwic? Czy tez moje przemyslenia sa bezpodstawne. Bardzo prosze o opwazne odpowiedzi. Z gory dziekuje

Gość frogissima
witaj! znalazlam twoja wiadomosc bez odpowiedzi, wiec pisze - choc nie wiem, czy tu jeszcze zagladasz. wiec wyglada to tak - ja tez kiedys zastanawialam sie nad tym - jak to jest, czy jest mozliwosc.. wyglada to tak - nawet bez wytrysku moze sie zdarzyc, ze jakims sposobem na twoich plcach znajda sie plemniki. jesli te palce powędrują głęboko, to jest możliwość. ale szansa jest malenka, bardzo malenka - tak mówiła lekarka. poza tym malenka ilosc plemnikow moze miec problem z przedostaniem sie do jajeczka, przeciez normalnie nieiwle ich dociera z tych milionow :) niektorzy mowia, ze takiej szansy nie ma, ale coz.. znam parke, ktora gdyby nie szybka interwencja po takim wlasnie pettingu mogla zostac rodzicami.. ja mamą nie jestem, więc jak widac szansa mala :) powodzenia!!

Gość ametist
cześć miałam niedawno podobne obawy w czasie swoich kontaktów z chłopakiem; uprawiamy petting i miłość oralną i zawsze zastanawiałam się po każdym naszym zbliżeniu czy była jakaś ryzykowna sytuacja; to było bardzo stresujące i nieprzyjemne zastanawiać się nad czymś i nie móc cieszyć się z bycia z druga osobą; poszłam z moimi obawami do mojej ginekolog i ona mi wytłumaczyła m. in. to, że np. podczas wspólnej kąpieli bez stosunku nie ma ryzyka zajścia w ciążę; powiedziała mi, że jest logiczne ryzyko podczas stosunku, w takiej sytuacji gdyby chłopak wsadził palca (na którym byłoby nasienie) do pochwy oraz w takiej sytuacji gdyby chłopak nie był w kobiecie, leżał nad nią i miał wytrysk na pochwę; jeśli chodzi o płyn przedejakulacyjny to jak wiadomo są tam aktymne plemniki - lepiej uważać powodzenia