Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam ochote na sex

libido

Polecane posty

Gość Mam ochote na sex

Otóż mam poblem. od niedawna współżyje z moim chłopakiem-zabezpieczam sie tabletkami i wiele sie naczytalam ze podczas stosowania tabletek zmiejsza sie libido niestey w moim przypadku sie to nie zgadza. Jak moge zmiejszyc ochote na sex?

Gość po co chcesz zmniejszać
ochotę na seks?Duże libido to nic złego a wręcz przeciwnie;)Ciesz się więc ze masz ochotę na seks;)

Gość Mam ochote na sex
ale to juz zaczyna naprawde być problemem-niedlugo to bedzie moją obsesją.Ja mam zawsze ochote na sex.Nawet po skonczonym stosunku ja bym mogla ponownie sie kochac ohhh... jak temu zaradzic....

Gość tabletki
zmniejszaja, ale nie tak od razu.pozażywasz to parę lat to całkiem Ci się seksu odechce, w dodatku obnizają odporrnośc organizmu, więc cześciej się choruje, często na infekcje pochwy (nawet jeśli wcześniej się nie zdażały), więc sesku i tak się odechciewa.jeśli o to chodzi- to bierz tabltki, to tak się skończy. ogólnie sądzę,ze wszelkie mechaniczne próby zmniejszania libido moga się jakoś inaczej (niekorzystnie) odbić na Twoim zdrowiu.na jedno pomoże, a na drugie zaszkodzi.nie polecam.

Gość Mam ochote na sex
no tylko widzisz sama napisałaś ze aby tabletki w taki sposób zadzialay potrzeba czasu a mi zalezy na tym zeby w jakis sposob teraz zmniejszyc libido....tylko nie wiem jak to zrobic i chyba nikt nie ma na to zadnej metody

Gość Mam ochote na sex
hmmm.... no nie wiem czy to jest dobra rada(jak juz to na krótka mete). Wogole to moj chlopak jest w tym dobry wiec to nie o to chodzi.

Gość Verena
nie wierz w to, że tabletki zmienjszają libido, tio naprawde indywidualna sprawa jest. i nie ma znaczenia tutaj jak długo się bierze, naprawdę. ja biorę tabsy od 5 lat ( najpierw z 20mikrgramami estrogenów, teraz z 30) a moje libido jest ciągle na bardzo wysokim poziomie:D też bym mogła ciągle :D:D:D pozdrawiam !!

Gość Zacznij brać Logest Harmonet
po nich ci spadnie (naukowo dowiedzione, ze tabletki z najmniejsza iloscia hormonow obnizaja libido)

Gość Mam ochote na sex
nie wiem czy zmiana tabletek na Harmonet czy Logest cos pomoze w moim przypadku ale moze warto spróbowac...ja zażywam Cilest i tez duzo dziewczyn uwaza ze zmiejszaja one ochote na seks a niestety w moim przypadku to sie nie zgadza... Ja naprawde chce cos z tym zrobic poniewaz jest to dla mnie bardzo uciazliwe!

Gość w moim przypadku Cilest
strasznie zwiększył mi ochote na seks:-P Do tego stopnia ,ze nawet w nocy non stop sni mi się,ze sie z kims kocham;)Oprócz tego takze w dzień cały czas myśle o seksie;)

Gość coś ujednak chyba w tym jest
że Cilest u niektórych dziewczyn zwieksza ochote na seks gdyz ja tez go zazywam i mam teraz wieksze libido;)Moja kumpela takze bierze Cilest i tez mi sie kiedys zwierzyła,ze Cilest spowodowal u niej wzrost libido:-)Cos jednak musi w tym być skoro Cilest zwieksza ochote na seks.To chyba jednak zależy od organizmu,ale na swoim przykładzie mogę stwierdzić,ze Cilest podwyższył mi libido(z czego bardzo sie cieszę;))

Gość ja wlanie bralam
Harmonet i od pierwszej tabletki nie mialam libido. poszlam wiec do gina i on dal mi Mcrogynon (maja troszke wiecej hormonow, ale sa i tak niskodawkowe) i libido poworcilo ze zdwojona sila :D

Gość hmmm w sumie to
Ja 5 dni temu rpzestalam brac tabletki (zrezygnowalam z Jeanine bo przez nie sie nabawilam wrzodow i choroby jelit) i tak mi sie chce bzykac ze heja. Juz zapomnialam jak to ejst, bo jak bralamt e tabletki to wogole mi sie nigdy nie chcialo.