Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa-Maria

pytanie o piersiach

Polecane posty

Gość Ewa-Maria

czy Was w ciazy wczesnej rwalo, bolalo , dziwne uczucie w okolicy sutka szczegolnie, jak tak to jak zescie sobie z tm radzily oprocz sciagniecie stanika ...

wiesz nie kojarzę nic takiego. Ale jak będziesz u lekarza to się zapytaj. Nic nie zaszkodzi, a będziesz miała pewność ze jest oki:-)

Gość ewa-maria
dzieki za odp , no niby jest ok, przyrost hormonow , a ja tak i tak ma duzy biust wiec nie wiem czy to ma jakies powiazanie czy nie

Gość ela 79
ja z kolei mam wycieki krwi z piersi-pytałam swego ginekologa nic mi nie doradził pow. ze mam w piersiach coś czego nikt nie ma,nawał hormonów no i od czasu do czasu troszke krwi z nich leci jestem w 5 mies i cała w niepokoju

Gość ewa-maria
hmm , dziwny Twoj ginekolog , jezeli nie udzieli Ci satysfakcjonujacej odpowiedzi i dalej sie martwisz to moze powinnas pojsc do drugiego, czasami warto . mam nadzieje ze wszytsko u Ciebie , z drugiej strony moze jak on/a sie nie martwi to moze nie masz powodu do zmartwien. ale znajac mnie poszlabym do innego lekarza upwenic sie dla siebie i dziecka. pozdrawiam