Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marqueza

bolace piersi w poczatkowej ciazy

Polecane posty

Gość marqueza

czy ktores z Was rwalo w piersi kolo sutkow ze praktycznie nie mogliscie spac, bralyscie cos na to w sensie nie wiem jakies oklady , mi dawnije lekarka powiedziala ze oklady z bialejkapusty sa dobre , ale nie probowalam jeszcze tego

Gość ania69x2
czesc,mnie przez ok.2tyg od zajscia w ciaze okropnie bolaly piersi, nie moglam przez to spac.potem jeszcze ponad miesiac byly bardzo wrazliwe,ale juz tak bardzo nie bolaly.przez ten okres powiekszyly sie tez o rozmiar (z C na D i na tym stanelo narazie-na szczescie,bo sa b.duze). na usmierzenie bolu niczego nie stosowalam tzn tylko krem nawilzający, samo przeszlo, ale slyszalam,ze kapusta o ktorej piszesz jest dobra. pozdrawiam. a oto moje maleństwo http://www.toya.net.pl/~jacool/malenstwo/

Gość jestes w ciązy musisz cierpieć
pomysl o dziecku a nie o własnych cycach, jeszcze wiele bólu przed tobą, poród, nacinanie krocza, połóg, zastoje mleka w piersiach a ty juz jeczysz... I nic cie nie ominie!

Gość ehhh ehhh
ciezko napisane, ale jest troche prawdy w tym - jeszcze ból bedzie wiekszy - nie martw sie wszystko da sie znieść nawet najgorszy ból jakim jest szycie.

mnie tez dawały piersi popalić i brzuch. Ale z tego co pamietam pomagały mi gorące kąpiele i masowanie.

mnie tez dawały piersi popalić i brzuch. Ale z tego co pamietam pomagały mi gorące kąpiele i masowanie.

Gość piersiówka
mam to samo-potworny ból piersi i sutek.Piersi mam napęczniałe i większe,ale nawet mi się to podoba.Najgorzej jak jest zimno i brodawki się kurczą,czuje wtedy taki ból jakby mnie cieli żyletkami.

Gość waaaaaa
a co oznacza jesli bardzo dokucza swedzenie sutek?odpiszcie!

Gorące kąpiele oczywiście są zabronione w ciąży, ale na te piersi rozmaglowana biała kapusta powinna pomóc i nie będą boleć przez całą ciążę, to tylko takie początki.

ja jeszcze niew iem czy jestem w icązy czy to tylko od odstawienia tabletek mam takie obiawy,ale piersi mam powiekszone a najgoryszy jest ten ból sutkó,normanie takie to okropne,spać nie moźna ,stanik mnie uwiera ,a jak go zdejme i chozde w samej koszulce to jest jeszcze gozrej jhak koszulka sie obciera o sutek to straznie boli!!! są twarde i czerwone bardzo!!! nie stosuje nic narazie,ale słyszałam ze nie można nakłądać balsamów nawilżajacych na sutki poniewaz one same wytwarzają jakaś wydzieline do nawilżania a balsam tylko pzreszkadza temu

Gość gość
YDvvbi5ZZpDLme5XHC0icGNj