Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KROPKA 31

Ból żoładka w ciąży

Polecane posty

będąc w ciąży bolał mnie potwornie żołądek,moje dziecko urodziło się w 27 tc( to była ciąża obumarła) czy to mogło też mieć związek ?Po porodzie wszystko mi przeszło, czy powinnam zrobić jakieś badania? Pomóżcie prosze bo lekarze to bagatelizują.Dodam jeszcze że była to siódma ciąża i nie mam dzidzi Pozdrawiam

Gość jala
mnie tez bolal lekarz mowil ze to temu bo dzidzia rosnie czasami bolal tak ze nie moglamsie ruszyc

Gość upssssss
to mnie dopiero zaniepokoiłas z tym żołądkiem, też mnie boli

Dziewczyny zróbcie sobie usg jamy brzusznej, ja miałam potworne ataki, myślałam że to żołądek - w siódmym miesiącu ciąży trafiłam z tego powodu do szpitala i okazało się że mam kamienie na woreczku żółciowym, a to często daje o sobie znać w ciąży.

Gość kropka31
JA MIAŁAM ROBIONE USG ALE NIE WIEM W SUMIE CO WYKAZAŁO BO WIECIE JAK TO W POLSKIEJ SŁUŻBIE ZDROWIA BYWA.MIAŁAM TEZ PODWYŻSZONE PRÓBY WĄTROBOWE , ALE KAMIENI NAPEWNO NIE MAM. NIE WIEM CO MAM ROBIĆ.CI LEKARZE ZA DYCHE TO MNIE ZACZYNAJĄ WKURZAĆ

Gość kropka31
JA MIAŁAM ROBIONE USG ALE NIE WIEM W SUMIE CO WYKAZAŁO BO WIECIE JAK TO W POLSKIEJ SŁUŻBIE ZDROWIA BYWA.MIAŁAM TEZ PODWYŻSZONE PRÓBY WĄTROBOWE , ALE KAMIENI NAPEWNO NIE MAM. NIE WIEM CO MAM ROBIĆ.CI LEKARZE ZA DYCHE TO MNIE ZACZYNAJĄ WKURZAĆ

wiem coś o tym, jak poszłam na usg do mojego lekarza rodzinnego to nie mógł znaleźć u mnie woreczka żółciowego, żadnego opisu nie dał nic... :O