Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicky20

plastry antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość vicky20

Kochane kobietki :) Mam pytanie do tych które stosują plastry antykoncepcyjne. Jak się sprawują, ich skuteczność, skutki uboczne, plusy, minusy, i czy zauważyłyście po nich przyrost wagi? Akurat wagi muszę pilnować i 5 kg wraz z tabletkami to za dużo, z kolei bez seksu też ciężko żyć... :) A wydaje mi się że plastry są wygodniejsze niż pigułki, ale proszę o opinie i porady :)

Gość Marcjanna
Cześć, całe życie używałam tabletki a na 3 miesiące kupiłam plastry z Evry. Masakra! Odklejają się brzegi w saunie/podczas kąpieli lub zaczepia paznokciami mój facet podczas .. no wiesz.. A z wagą to jest normalne bo te progestageny zatrzymują wodę w organizmie. To nie jest tłuszcz. Po odstawieniu tabletewk w dziągu 2 tygodni wracasz do wagi stanu poprzedniego. A po za tym jest to conajwyżej 3 kg. Ale piszę do Ciebie też w innej sprawie. Kupiłam większy zapas (6 opakowań) ale jednak zdecydowaliśmy się z mężem że już czas na dzisdziusia i w związku z tym mam je do sprzedania. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na e-mail marcjj@interia.pl Myślę ze za połowę ceny. Każde opakowanie jest w kosmetyczce. Data ważności 2007-o6

Gość jojoj
Czy macie może informacje czy skrzyp polny i pokrzywa moga obiżyć dzialanie plastrow antykoncepcyjnych ?

Gość skrzyp
skrzyp biorę nie ma zadnego wplywu