KochamElciė, 0 Napisano 12 minut temu To trzeba było biegać to byś nie przytył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 74 Napisano 12 minut temu Chociaż chyba nie warto 80 lepiej ps6 i 6070 rtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No widzisz więc nie ma czego zazdrościć to że piszczom do ciebie samotne madki po dwóch porodach którym i tak wszystko jedno co w nie wchodzi bo jusz nic nie czujom Chyba widzę, jak mnie laski z plecakami koło szkoły mierzą wzrokiem. Na samotne matki mi nie wyglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciė, 0 Napisano 11 minut temu A ja gram sobie w gierkę i pływalnia dzisiaj zamknięta ehh Nie będzie saunowania Ale jutro otwarte od 8 rano to jutro spa sobie odjeebie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 74 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, KochamElciė, napisał: To trzeba było biegać to byś nie przytył Ale ja chciałem dużo ważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciė, 0 Napisano 11 minut temu Ja trenuje dużo w basenie, ale chciałbym być szczuplejszy jak kilka lat temu Ale to muszę się głodzić, a lubię sobie zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, KochamElciė, napisał: Elciaa miała cesarkę, więc oczywiście, że czuje xD Pipka ciągle jak u nastolatki To byś się zdziwił. Maszyna heblujacą zrobiła swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 14 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chyba widzę, jak mnie laski z plecakami koło szkoły mierzą wzrokiem. Na samotne matki mi nie wyglądają. KOLEJNY LEŻAK MENTALNIE XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciė, 0 Napisano 10 minut temu Tzn dużo nie trenuje ale mam zamiar dużo xD Zacząłem trenować szpagat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 174 Napisano 10 minut temu (edytowany) a ja kurła nie chcę 116 a przy 100 musiałbym być bardziej napakowany Edytowano 9 minut temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 14 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, KochamElciė, napisał: Tzn dużo nie trenuje ale mam zamiar dużo xD Zacząłem trenować szpagat I NA KIEGO CI TO? PRZED WIEWIÓRKAMI SIĘ BĘDZIESZ NIM POPISYWAŁ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciė, 0 Napisano 9 minut temu Dobra ja spadam grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, big bu napisał: KOLEJNY LEŻAK MENTALNIE XD Masz szczęście, że teraz nie mogę się ruszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 174 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, big bu napisał: KOLEJNY LEŻAK MENTALNIE XD to tekst keksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 71 Napisano 8 minut temu 5 minut temu, salix napisał: Jak mnie ktoś czymś częstuje, to nie mówię, że dostałam w prezencie poza tym w prezencie to się daje jakieś wlasnorecznie wykonane słodycze ew a nie jskies paciaje. Malowany przywiózł z domu rodzinnego sporo jedzenia i to też można potraktować jako prezent... ale nie pod choinkę. Dla Ciebie ta kutia może byłaby do wywalenia jako prezent, ale ktoś inny mógłby się ucieszyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 71 Napisano 7 minut temu Jakby to napisała inna osoba to reakcja byłaby zupełnie inna... : ) taka jest prawda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, yeya napisał: Malowany przywiózł z domu rodzinnego sporo jedzenia i to też można potraktować jako prezent... ale nie pod choinkę. Dla Ciebie ta kutia może byłaby do wywalenia jako prezent, ale ktoś inny mógłby się ucieszyć... Cała lodówka prezentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 74 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Cała lodówka prezentów. To smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 71 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Cała lodówka prezentów. Na dodatek trafionych, co nie : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To smutne Smutne, to spędzać święta w pojedynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 14 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Smutne, to spędzać święta w pojedynkę. NIE W POJEDYNKE, TYLKO Z GUMOWĄ PUSIĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, yeya napisał: Na dodatek trafionych, co nie : ) Tak. Wysokiej jakości produkty premium. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 140 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, big bu napisał: NIE W POJEDYNKE, TYLKO Z GUMOWĄ PUSIĄ Pewnie nie chce schodzić z niego heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 174 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Smutne, to spędzać święta w pojedynkę. niektòrzy lubio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 588 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, yeya napisał: Malowany przywiózł z domu rodzinnego sporo jedzenia i to też można potraktować jako prezent... ale nie pod choinkę. Dla Ciebie ta kutia może byłaby do wywalenia jako prezent, ale ktoś inny mógłby się ucieszyć... Chodzi mi o to ze to raczej po prostu poczęstunek, coś do spróbowania, a nie o prezent w klasycznym znaczeniu tego słowa. Sama też czasami dostaję jedzenie i zdarza mi sie komuś dawać i nigdy nie nazywam tego prezentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach