Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efcik

POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość Efcik

Zaczne od tego, że spóźnia mi się okres dwa tygodnie...zrobiłam sobie test ciążowy i wyszło, że nie jestem w ciąży! A chciałabym! Nie biore tabletek od dwóch miesięcy...myślałam, że będzie mi łatwiej..nie wyszło...okres mi sie spóźnia...a do ginekologa nie chcę jeszcze iść...wolę tą niepewność...Pomóżcie...czy mogę zajść w ciążę w tym czasie, w którym czekam na okres?.. pozdrawiam was wszystkie

Gość egri
może te hormony z tabletek jeszcze są w twoim organizmie i szansa na zajście jest mniejsza, ale jest, więc próbuj, próbuj!

Gość Agniechaaa
to normalne po odstawieniu tabletek, musisz isc do lekarza a on ci przepisze luteine na wywolanie okresu:)tez tak mialam to moze sie ciagnac przez pol roku, ja po 7 miesiacach dostalam normalnie bez wywolania okres :( ale juz jest oki :)

Gość Agniechaaa
a co do zajscia w ciaze to jasne ze mozeesz, ale to jest nie wskazane opd razu po odstawieniu tabletek powinnas dla dobra przyszlego dziecka i jego zdrowia planowac dziecko dopiero po conajmniej 3 miesiacach najlepiej po 6 miesiacach ......

Gość Efcik
Wiem wiem, że powinnam iść do ginekologa..ale poodwlekam to jeszcze do 5 maja...wtedy też wybiorę się do niego... A tym czasem będę się cieszyć z tego, że wkońcu nie biore tabletek i może w ciągu paru miesięcy uda mi się razem z moim partnerem wydać na świat małego juniora.. Pozdrawiam

Gość marytyna
Hej, ja tez od 3 tygodni albo jeszcze dluzej nie dostaje okresu robilam test wyszedl negatywny. Zaczynam panikowac ale tez jeszcze poczekam zanim pojde do gine. Gdzies wczesniej przeczytalam ze lask dostala okres po 35 dniach od terminu, jakas tam burza hormonalna po odstawieniu tabletek czy cos tam. Głowa do gory , moze niejestemy mami. Pozdrawiam. Daj znac jak dostaniesz okres albo....... ale zycze tego pierwszego

Gość marytyna
o kurde nie doczytalam, zycze tego drugiego :-) oczywiscie

Gość Efcik
Echhh dzisiaj dalej nic....wiec czekam dalej...nigdy nie mialam takich rozterek...dzisiaj chce okres jutro zapewne bede chciała miec dziecko......nawet dorosle osoby maja jakies zachwiania..hehe..pozdrawiam

Gość Efcik
w sobote dostałam okres...jestem z jednej strony załamana...z drugiej nawet się cieszę...chcę żeby dziecko było niespodzianką...ale ilemozna czekać na niespodziankę...kurczę na co jeszcze muszę się przygotować...to dopiero dwa miesiące starań i nic...może za miesiąc będę mogła powiedzieć...cieszę się że jestem w ciąży! pozdrawiam

Gość głowa do góry
trzymam kciuki :D