Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo989

JAK SIĘ LICZY TYGODNIE CIĄŻY OD OSTATNIEJ MIESIĄCZKI CZY OD POCZĘCIA?

Polecane posty

Gość newbaby
Czesc wam. potrzebuje pomocy i porady. jak wkoncu liczy sie ta ciaze, kazda mowi co innego i juz sama nie wiem. liczac od zaplodnienia bylabym juz w 4tygodniu a liczac od ostatniego dnia miesiaczki w 2 tygodniu? czy dobrze was zrozumialam.. dziekuje za odp

Gość newbaby
czyli mowisz ze wychodzi 6 tydzien. slyszalam ze ciaze przez jakies tabletki na m. mozna usunac do 9 tyg. tzn to jest wrodzaju wywolywanie poronienia.

Gość newbaby
nie mowie ze chce usuwac dziecko zebyscie zle tego nie odebraly. Raczej nie potrafila bym tego zrobic.

Gość !!!
mam prosnbe niech ktos mi pomoze. ostatni raz okres mialam 10 kwietnia. 10 maja juz nie maialam i pani ginekolog tez policzyla mi od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki ale to niemozliwe bo bylam za granica i do zaplodnienia doszlo 3 tyg pozniej, najlepsze jest to ze poinformowalam o tym ginekologa ze to nie jest mozliwe i w jakich dniach moglo dojsc do zaplodnienia. Wychodzi wiec na to ze jestem w 5 miesiacu ciazy a nie w 8. 3 tyg to chyba duzo prawda?

Gość !!!
mam prosnbe niech ktos mi pomoze. ostatni raz okres mialam 10 kwietnia. 10 maja juz nie maialam i pani ginekolog tez policzyla mi od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki ale to niemozliwe bo bylam za granica i do zaplodnienia doszlo 3 tyg pozniej, najlepsze jest to ze poinformowalam o tym ginekologa ze to nie jest mozliwe i w jakich dniach moglo dojsc do zaplodnienia. Wychodzi wiec na to ze jestem w 5 tyg ciazy a nie w 8. 3 tyg to chyba duzo prawda?

Gość ja pierdoleeeeeeeee
jestes w 8 tygodniu idiotko wczoraj tez juz ci dziewczyny to tłumaczyły po 100 razy,dalej nie rozumiesz???? wiek ciazy loczy sie od ostatniej miesiaczki bez wzgledu na to kiedy był stosunek i poczecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ZOCHA29
STOSUNEK MIAŁAM 22 CZERWCA 23 DOSTAŁAM MIESIĄCZKE SKONCZYŁ MI SIE 27 CYKLE MAM 28-30 DNI 6 LICPCA ZNÓW STOSUNEK POTEM JUZ NIE DOSTAŁAM WG USG JESTEM 20 TYG 3 DNI W CIĄZY KIEDY MOGŁAM ZAJSC W CIĄZE?LICZE NA 6 LICA A TO JEST DLA MNIE WAZNE PROSZE ODPISZ

Gość Ewcia931
Witm. Nie byłam jeszcze u lekarza bo to za szybko jeszcze a jedynie robiłam testy ciążowe i na 3 wyszły dwie kreski. Nie wiem jak liczyć wiek ciaży. Ostatnią miesiączkę miałam 10 lutego a do zapłodnienia doszło 27 lutego. Nie wiem od której daty liczyć aby było coś widać na zdjęciu usg i oczywiście muszę iść przed 10 tyg ciąży. Jak to się liczy ? Pomożecie?

Gość gość
Witam mam problem. A wiec z moim partnerem rozstaliśmy sie chciałam uciec w zapomnienie, nie ma żadnego wytłumaczenia poprostu miałam przypadkowy sex 28 maj po dwuch dniach dostałam okres . Zeszliśmy sie z partnerem 15 czerwca i także uprawialiśmy sex . Zrobiłam test 29 czerwca który wyszedł negatywny po tygodniu zrobiłam kolejny który wykazał ciąże. Dzis zrobiłam test który pokazuje tyg. Ciąży i wyszło 3+ byłam u lekarza stwierdził ze to 6 tydzien . Tsk wiem to straszne ale nie wiem kto jest ojcem choć bardzo chce aby to był moj partner. Pomocy!!!

Witam, Ostatnią miesiączkę miałam 23 lipca (cykle 28-29) po wykonaniu dwóch testów wyszło, że jestem w ciąży. Udałam się wczoraj do lekarza ale ona stwierdził, że jest za wcześnie i nie widać pęcherzyka. Bardzo się boję bo bardzo z mężem pragniemy dziecka i nie wiem czy się martwić. Bardzo proszę o pomoc