Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efra

Do młodych mam-podsuńcie mi jakiś pomysł

Polecane posty

Gość Efra

Wybieram się dziś do koleżanki, żeby zobaczyć jej synka-ma 3 miesiące. Chciałabym jej i maleństwu coś sprezentować ale nie mam pojęcia co. Chciałaby, żeby to było coś praktycznego, co ułatwiłoby jej codzienna krzątaninę przy maluszku.

Gość ciekawaa
Witaj Efra:) Radzialbym Ci kupic albo jakis ciuszek na wiekszy rozmiar( nawet 74) . Kosmetykow nie radze bo nie wiadomo czy maluszek nie ma alergii. Mozna pieluchy ale jak dla mnie to za praktyczny prezent ale z drugiej strony zawsze przydatny;) Jesli pampersy to zapewne juz nr. 3. No i nie zapominajmy o mamie:D Slodeycze odpadaja ze wzgledu powrot do formy i sylwetki sprzed ciazy natomiast moim zdaniem fajnym prezentem bylaby jaks super slodka ramka na zdjecie malenstwa lub taka kronika- album dla okruszka gdzie wpisuje sie najwazniejsze daty np pierwszego swiadomego usmiechu. No nie wiem czy Ci pomoglam, troche tego wymienilam ale trzymam kciuki za zakup fajnego prezentu. Aha, moznaby bylo kupic tez jakas ciekawa zabawke edukacujna ale nie wiem ile chcesz przeznaczyc pieniazkow na prezent. Pozdrawiam i odezwij sie co kupilas:):P

Gość Efra
Dziękuję Ci ciekawaa. Twoje rady na pewno mi sie przydadzą. Sama nie mam dzieci, więc kompletnie się na tym nie znam.

Gość Efra
Właśnie wróciłam ze sklepu. Kupiłam trochę ciuszków (trochę na rozmiar 74 i trochę na 68) i albumik na fotki maluszka. Wiem, że koleżanka ostatnio zmartwiła się, że że jej skóra zwłaszcza na brzuchu i udach po porodzie wygląda fatalnie zastanawiam się więc czy nietaktem byłoby dołączenie takiego serum wyszczuplajacego i na rozstepy? Zeby maiła tez coś dla siebie. Jak myslicie? Nie chcę popełnić gafy.

to zalezy jak bliskimi przyjaciolkami jestescie.ale jesli w ogole sie zastanawiasz czy byloby to nietaktem,to lepiej nie ryzykowac.szczegolnie,ze kobitki sa bardzo wrazliwe w tym okresie. mozesz tez po prostu kupic paczke pieluch dla noworodka,sa dosc drogie i nigdy ich nie dosc!

nie doczytalam,ze dzieko ma juz trzy miesiace-w takim razie pieluszki wieksze,spytaj ile wazy jej dzidzius. jesli chcesz kupic cos dla niej,to lepiej po prostu perfum czy cos w tym stylu,ale zaden kosmetyk \"naprawiajacy\"bo moze byc jej smutno.no,chyba,ze bardzo dobrze ja znasz.

Z kosmetykami dla mamy uważaj, szczególnie jeśli karmi piersią. Wtedy większości nie można używać, a jeśli już, to takie przeznaczone dla mam w ciąży i karmiących. Pieluchy to \'towar\' zawsze mile widziany, bo są drogie. Najlepiej kup firmy \"pampers\', bo powodują najmniej uczuleń. Możesz również do nich dodać chusteczki nawilżane.