Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabs23

Wpadka pomimo tabletek???

Polecane posty

Gość Tabs23

CZy znacie przypadek wpadki pomimo regularnego brania tabletek? Ja nie. Mój gin też nie:)

Gość Ja też nie

Gość i ja nie
i dobrze :D

A te przypadki, ktore sie zdarzaja sa wynikiem braku regularnosci w zazywaniu (pon. - 21, wto. - 13, sro. - 4 nad ranem, pia. - wcale, sob. 9.00) i wtedy sa rezultaty, albo tez stosowania herbatek przeczyszczajacych...krotko mowiac biezesz regularnie o stalej godzinie, nie zapominasz, to nie ma mowy o zajsciu w ciaze.

a jak np czasami sie spoznie parnascie minut ? :) mam brac o 17.00 ale czasami wezme 15 min wczesniej bo musze gdzies wyjsc lub po 17 ? stanie sie cos !?

Gość 15 minut nieeeeeee

Gość anjaster
ja nie znam żadnego takiego przypadku :) ja też biorę o różnych godz, ale pamiętam

Gość zapytajka
herbatek przeczyszczajacych tzn?? czy czerwonej herbaty tez nie wolno wtedy pic?

Działanie tabletek antykoncepcuyjnych mogą obniżyć wymioty, biegunka, tak więc herbatki przeczyszczające odpadają!!! Co do przypaku wpadki to ja znam, ale to zdarzyło się mojej koleżance, która była po porodzie i tabletki zawiodły :-( Natomiast jeśli chodzi o regularność przyjmowania to dopuszczalne jest 12h zwłoki ale tylko w nagłych przypadkach (zapomnienie), mi czasem się to zdarza a mamusią nie jestem :-)

hehehe nie rozumiem , to kupki robic nie mozna... jak to jest :D

hehehe to ja juz nie rozumiem , kupki nawet nie mozna robic ... jak to jest z ta biegunka?

Gość ehmmmm
Mimii - nie chodzi o kupkę tylko o biegunkę! Chyba wiesz jaka jest różnica?

Gość moja kumpela zaszła na tabsach
ale zapomniała dwóch.

Gość ka22
też nie słyszałam o takim przypadku, ale na różnych forach często pojawiają się tego typu iadomości: brałam i wpadłam. aż zaczynam się bać. biorę tabletki anty- i zawsze sądziłam że dają ogromną pewnośc, zwłaszcza że biorę regularnie. a tu proszę... już sama nie wiem, co myśleć. czy mam zacząc się bać ciązy??

Gość ale pamietaj ze te wpadki
zawsze biora sie z bledow czlowieka. Przedluzanie 7 dniowej przerwy, zapominanie, antybiotyki, leki przeczyszczajace.

ta biegunka mnie wystraszyła ... ale chyba jak ta tabletka sie wchłonie i pozniej dostaniesz biegunki to chyba nic sie nie stanie?

ta biegunka mnie wystraszyła ... ale chyba jak ta tabletka sie wchłonie i pozniej dostaniesz biegunki to chyba nic sie nie stanie?

Gość jezeli masz ostry atak biegunk
i to masz sie czym martwic (biegunka trwajaca parenascie i wiecej godzin jest uwazane za ostra)