Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca pytająca

wzięłam dziś 2. pigułkę

Polecane posty

w swoim życiu. mam okres, ale prawie tak, jakby go nie było. czy pigułka już działa? chciałam dzisiaj na noc wpaść do mojego chłopa, ponieważ krwawienie jest prawie niewidoczne, może jakiś mały seksik..;) czy jestem zabezpieczona?

Dziękuję! :)

Gość roses
a ja na twoim miejscu nie bylabym taka pewna,nie napisalas jakie tabletki bierzesz.A nie wszystkie tabletki dzialaja zaraz po 24 godzinach,niektore dopiero po 7 dniach brania dala calkowite zabezpieczenie,najlepiej popatrz na ulotke,bo tam jest wszystko napisane,pozdrawiam

novynette czy możliwe jest, że np. wczoraj zaszłam w ciążę? (ale mam przecież okres...) :O

Gość roses
no wiesz,ja ci teraz nie powiem,ale przede wszystkim nie martw sie na zapas.ja nie bralam tych tabletek i nie wiem po ilu dniach mozna sie bezpiecznie kochac,dlatego zasugerowalam Ci,zebys najpierw poczytala ulotke,bo tam jest wszystko napisane(czas wchlaniania,ile godzin tzw,rezerwy ,jakbys kiedys zapomniala wziac itp.) Ale nie ma co sie denerwowac teraz juz coraz wiecej tabletek daje pewnosc po 24 godzinach,ale przejrzyj sie dokladnie co tam popisali na ten temat i glowka do gory:)

dziękuję roses