Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minka2

Novynette - czy to dobry wybór?

Polecane posty

Gość Minka2

Proszę dziewczyny, które biorą te tabletki o opinię.

Gość Samantha
Każda kobieta ma inny organizm i inaczej zareaguje na dane tabletki. Te, które są dobre dla Zosi, mogą nie być dobre dla Tosi. To, czy Novynette to dobre dla Ciebie tabletki okaże się, gdy je zaczniesz brać.

Gość Minka2
Wiem, ja to wszystko wiem;) Ale może tak by ktoś napisał, jak się czuje po tych tabletkach, po prostu jestem ciekawa, a może ktoś po nich wpadł?... :O

Gość Iwinka.......
biore pol roku te tabletki i musze powiedziec ze dobze sie po nich czuje ale one wysuszaja sluzowke,to niby nie jest wielki problem ale przy wieksze ilosci numerkow mojego partnera maluszek ciezej wchodzi i go sobie obciera,a tak to nie mam zadnych zastrzezen,niektore dziewczyny maja spadek libidoale nie wszystkie,pozdrawiam

Gość Iwinka.......
biore pol roku te tabletki i musze powiedziec ze dobze sie po nich czuje ale one wysuszaja sluzowke,to niby nie jest wielki problem ale przy wieksze ilosci numerkow mojego partnera maluszek ciezej wchodzi i go sobie obciera,a tak to nie mam zadnych zastrzezen,niektore dziewczyny maja spadek libido ale nie wszystkie,a jesli chodzi czy wpadniesz to mi sie nie zdazylo nawt jak zapomnialam wziasc tabletke i kochalam sie bez dodatkowego zabezpieczenia:-)(chyba ze ze mna jest cos nie tak) Pozdrawiam

Gość tolkaa
Biorę je od 6 lat, nie miałam do tej pory problemów ani z libido czy wysuszeniem. Jednak po tak długim okresie przyjmowania pigułek bardzo podniósł mi się poziom bilirubiny, wskaznik mam az 3 (norma to do 1.3). Ale nie jest to spowodowane tymi konkretnymi pigułkami tylko faktem że antykoncepcja narusza wątrobę. Z tego względu przerwę ich branie albo zmienie na plastry.

Dziewczyny ile bedziecie zakładac tych samych topików??? Wpisz sobie w wyszukiwarke NOVYNETTE i tam powyskakują Ci topiki na temat tych pigułek. A poza tym jesli nie wiesz ze kazdy organizm reaguje inaczej na pigułki i nie ma pigułek dobrego wyboru i złego wyboru to znaczy ze Twoja świadomość na temat tego rodzaju antykoncepcji jest na bakier. Po co nas pytasz czy to dobry wybór? Skoro lekarz przepisał Ci te pigułki to znaczy ze to dobry wybór i dobrał je dla Ciebie. Jedne dziewczyny chwalą Novynette inne nie! I tak samo jest ze wszystkimi pigułkami. Ja biore je ponad rok i jestem zadowolona pomimo tego, ze mam mniejszą ochote na seks. Nie przytyłam (moze troszeczke, ale to dlatego ze ciutek wiecej jadłam słodyczy), piersi mi nie urosły, nie mam zadnych skutków ubocznych. Ostatnio robiłam sobie badania wątroby i cytologie i wyniki mam bardzo dobre. Uwazam ze to dobry wybór POZDRAWIAM

Gość agatkaaaaaaaaa
czy co miesiac trzeba isc do lekarza aby przepisal mi novynette ? czy po prostu mozna potem je jakos inaczej kupowac ... nie wiem .. mam do ginekologa mojego strasznie daleko .... wiec ...