Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJ Mc Marco

wpadka ?

Polecane posty

Gość DJ Mc Marco

Mam pytanie. "jeździłem " dziewczynie swoim członkiem po stringach a potem poczułem na swoim członku wydzieline dotykajac go palcami a potem chyba dotknełem macicy dziewczyny tymi palcami.czy jest szansa ze zaszła w ciąże??jak sie ratowac przed ciążą ??

Gość MYŚLĘ ŻE ...
hmmm no skoro po macicy, no to masz szanse ... w plynie ktry wydobywa sie przed wytryskiem sa plemniki a jesli jeszcze wlozyles palec ..... a jak sie ratowac ? a moze lepiej sie zabezbieczyc :> nie mowie ze bedziecie miec dzidziusia ale MACIE SZNSE

Gość MYŚLĘ ŻE ...
hmmm no skoro po macicy, no to masz szanse ... w plynie ktry wydobywa sie przed wytryskiem sa plemniki a jesli jeszcze wlozyles palec ..... a jak sie ratowac ? a moze lepiej sie zabezbieczyc :> nie mowie ze bedziecie miec dzidziusia ale MACIE SZNSE

Gość DJ Mc Marco
znaczy dotykałem to miejsce gdzie sie powinno normalnie wkładać członka ale znow nie brałem na palce jakiejs mega ilosci wydzieliny ...

Gość matko jedyna
a jak ty sie tam dostales do tej macicy???:-) Przeciez to jest niedostepne , poniewaz znajduje sie wewnatrz kobiety. Pewnie o pochwe ci chodzilo, bo macica to taki rodzaj "worka" w ktorym dorasta dziecko zanim pojawi sie na swiecie:-) A powracajac do zasadniczego pytania - jesli trafiles na okres plodny i wsadziles jej do pochwy swoje plemniki to gratuluje przyszly tatusiu

Gość jesli dotykales macicy
to przesrane wpadliscie jak nic teraz jednyne wyjscie to usunac macice

Gość achym achym
no to masz pecha wystarczy troche wilgoci na palcu a tam są miliony gottowych plemnikow w tej wydzielinie/niespermie jeszzze a ja dtykales szyjke macicy w pochwie to tak jak bys bezposrednio zapladnial tak sie robi jak u lekarza zeby wspomagac rozrod jak pary mają klopoty, tylko ze nie paluchem a specjalnym tamponem ze sprawdzoną ilosciocią dobrej jakosci plemnikow a wiec to naprawde Ci e spotkalo, zaplodnienie a Ty zen sie chociaz , dziecko uznaj bo badania genetyczne wszystkiego dowiodą, tatku bez stosunku

Gość CZEŚC PAPCIU-

Gość stringman
a co Ty ta reke do lokcia wlozyles???

Gość lalafu
o rany jaka poleffka :D :D :D

Gość pewnie ze wpadka
ajak seks ma prowadzic do rozrodu, anie do sromoty tylko

Gość rodia
jestem w podobnej sytuacji.spoznia mi sie okres.jajas wariacja mi sie na mozg rzuciła.jestem jeszcze dziewica ale z nie powiem z moim chlopakiem troszke "grzeszylism",nie zdazylo sie tak by szczytowal w tych niebezpiecznych okolicach,ale zastanawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo ze to ciąza???sama jestem wciekla na siebie ze taki ze mnie ciemnogrod....