Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala23

Olsztyn - gdzie najlepiej rodzić

Polecane posty

Gość ala23

Witam chciałabym zapytać czy któraś z Was rodziła może w Olsztynie i mogłaby się podzielić przeżyciami i doradzić gdzie najlepiej....

Gość ostatnio rodząca
miejski lub klinika na wojska polskiego były kolejowy

Gość Eliszeba
Ja rodziłam miesiąc temu w miejskim - polecam, poród odbierał doktor Perliński - wspaniały człowiek:) wszyscy na oddziale patologii ciąży byli bardzo mili.

Gość mama słoneczka
mój poród też odbierał dr Perliński - uratował moje dziecko..... Polecam!!!

Gość ja również
rodziłam w miejskim i polecam, co prawda nie pamiętam jaki lekarz odbierał poród, ale za to cieszę się że został tu wspomniany dr Marek Perliński- prowadził moją całą ciążę- muszę przyznać, że jest doskonałym specjalistą i wspaniałym człowiekiem.

Gość iko
A JA RODZIŁAM W WOJEWÓDZKIM,I SAM PORÓD ODBIERAM DOBRZE,ALE POBYT W SZPITALU TAK SOBIE,PIELĘGNIARKI SĄ KOSZMARNE,WOGÓLE NIE POMAGAJĄ PRZY DZIECKU

rodziłam prawie 2 lata temu w wojewódzkim. Bardzo dobrze wspominam.

Tez jestem z Olsztyna ale rodzilam w Warszawie,bo chcialam prywatnie.Jakos nie mam zaufania do tutejszych szpitali.

ja rodziłam w wojewódzkim, bardzo fajna i miła opieka lekarzy, położnych, ale te panie od noworodków co niektóre to niestety nie są przyjemne:) a szkoda, bo leżałam tam 2 miesiące i bardzo miło wspominam cały pobyt jedynie końcówka była marna, ale dobrze, że mała była zdrowiutka i szybko wyszłyśmy do domku:)

Gość dzięki
za info :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość pooodnoszę

Gość rodziłam w tym roku
szpital wojewódzki, po 4 tygodniach pobytu na patologii, ogólnie wrażenie ok, niektóre połozne humorzaste, ale dało się i z nimi zyć :) na trakcie porodowym same super położne a i nie narzekałam na noworodkowe, jak mała mi płakała, to zawsze któraś się zaintersowała co jest grane i czy coś pomóc.

Gość DariaZ
Polecam wszystkim odzial dr Malarkiewicza. Bardzo balam sie porodu ale trafilam na wspaniale polozne i choc bylo ciezko udalo mi sie urodzic wlasnymi silami i co najwazniejsze nie nacieto mnie! Bylam bardzo zmeczona i gdy tylko mala plakala zaraz ktoras z pan przychodzila zajac sie moim dzieckiem, zebym mogla spokojnie isc do toalety czy wziac prysznic.Bardzo sie ciesze, ze tam trafilam i ze mialam swoja sale, gdzie nie czulam sie skrepowana obecnoscia innych pacjentek. Z calego serca polecam. Na pewno nastepne dziecko tez bede rodzic u Malarkiewicza.

Gość wiolesia3
Perliński-cudowny lekarz! Zadecydował o cesarce gdy dziecko nie chciało wyjść. Mała ważyła 4300 - gdyby nie jego decyzja napewno nie obyłoby sie bez komplikacji. Jestem mu bardzo wdzięczna za to, ze nie pozwolił mi na dodatkowe cierpieni.