Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malka_mi

Czy mozna miec bole menstruacyjne w ciazy?

Polecane posty

mala1984 nie wiem czego sie boisz. zrob test albo szoruj do lekarza. zamartwianie sie czy ciagle myslenie o tym jestem czy nie jestem w niczym ci nie pomoze. ja wolalabym wiedziec na czym stoje. czesto jest tak, ze test przd spodziewana @ nie wykaze ciazy. moze tak sie zdarzyc dlatego lepiej powtorzyc test albo sie udac do gina. powodzenia :)

Gość MAGDA_xxx.
Witajcie, dzisiaj zrobiłam 2 testy w południe, oba wyszły negatywnie. Nie mogłam doczekać do rana. Co mnie zaniepokoiło. Okres powinnam dostać 5, a zamiast niego pojawił się tylko brązowy śluz przez 2 dni i koniec w bardzo niewielkiej ilości, bolał mnie mocno brzuch, piersi wcale, myślałam że dostanę okresu a tu nic. Nie wiem czy iść do lekarza, czy powtórzyć test za 5 dni. Zawsze miałam co mc powódź, a tym razem ani kropli tylko te plamienia malutkie przez 2 dni.

Gość mala1984
dzieki wesolutka za odpowiedz:) wlasnie kiedy to pisalas bylam w aptece po test ale zrobilam i niestety jedna kreska wiec pozostaje mi tylko czekac na okres:( :(trudno mam nadzieje ze kiedys zobacze te upragnione 2 kreski, pozdrawiam

Gość Puszek już nie Okruszek
Hej! Ja właśnie dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Już byłam podłamana, bo po bólach spodziewałam się okresu, a jednak okazało się, że to ciąża! :-) Bolały mnie też piersi, czego w poprzednich okresach nie miałam. Nie wystapiło też PMS. Za to niewielkie zaparcia. Pozdrowionka~!!! :-)

Gość mamciaZ10
ja powinnam dostać @ 26.02 a do dzisiaj nie mam, dodam że mam cykl 22dniowy, robilam rano test wyszedł negatywny. Jestem mamą 10miesięcznej córeczki i tak myślę czy to może być kolejna ciąża czy nie, mam pomieszane myśli, przy pierwszej ciąży, jak nie dostałam miesiączki w danym terminie i zrobiłam test to odrazu pojawiły się dwie kreseczki, a teraz takie coś, wydaje mi się, że za wcześnie na bieganie po lekarzach... ale ta niecierpliwość dobija człowieka :P

Gość gość
Dziewczyny Dobra rada ,nie czytajcie forum na takie tematy bo niestety większość kobiet zamiast pomóc to chce nastraszyć ! U mnie przez takie brednie właśnie zaczęły się komplikacje . Bolał mnie brzuch dosłownie bóle menstruacyjne ,ból pleców i gdzieś przeczytałam ,że to oznacza albo obumieranie ciąży , poronienie czy inne takie ..przez to nie mogłam spać w nocy głupie sny a bóle się nasilały bo sobie to wmówiłam... i uwierzcie mi większość nie ma tu dobrych intencji wobec nas więc odpuście sobie sprawdzanie każdego ukłucia w brzuchu w internecie bo stres to największy wróg ciąży !

Gość Justynkaxxx20
Część dziewczyny mam mamy problem otóż w tamtym miesiącu @ miałam 1 kwietnia teraz jest 9 maj i okresu nadal niema tylko takie uczucie jakby miała przyjść.... Czasem mam taki biały śluz testy zrobiłam 5 sztuk i wszystkie z taka bladziutka kreską acha i jeszcze piersi mnie bolą już 2 tyg przed terminem miesiaczka... Czy to może być ciaza proszę o szybko odpowiedź pozdrawiam

Gość gość
Cześć dziewczyny mam pytanie .boli mnie podbrzusze i piersi .myślałam że jestem w ciąży ale dostałam okres .okres się kończy a ja znowu mam byle podbrzusza i bolą mnie piersi .nie wiem co się dzieje pomóżcie.