Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaW

źle sie czuje!!!!PROSZE O ODP

Polecane posty

Gość AnnaW

od prawie tygodnia zazywam pigulki cilest, po trzech pgułkach rozpoczylam wspolzycie bez dodatkowego zabezpieczenia, od jakis 3 -4 dni czuje sie bardzo senna,zmeczona, znurzona, bolesc i nabrzmienie piersi nie przeszkadza mi, natomiast ta przewlekła sennosc i zmeczenie nie pzwala mi normalnie funkcjonowac, czy to normalne?czy to jest tymczasowe?czy to minie??!!!

Gość Jak najbardziej...
tymczasowe...Minie za jakies 40 tygodni...:O A Ty czytac nie umiesz?...Nie doczytalas sobie...ze pelne zabezpieczenie uzysuje sie dopiero przy drugim opakowaniu?

Gość AnnaW
hahahaha od drugiego opakowania buhaha, dawno sie tak nie usmialam, zapytaj swojego ginekologa jak nie wierzysz ze juz od pierwszego dnia okresu gdy bierzesz pigulke, jestes zabezpieczona.

Gość AnnaW
Gratuluje malego rozumku dziecinko, kto cie tak oszukał mowiac ze od drugiego opakowania? biedactwo czyzbyś czekala do drugiego opakowania?totalna nieuswiadomiona niewiedza!

Gość a Ciebie nikt nie
uswiadomil w sarkazmie. To chyba Ty masz mały rozumek, jeśli nie wiesz, ze ktos sobie jaja robi.

Gość poiuytrewq
AnnaW: no wyobraz sobie, ze moja ginekolog tak powiedziala. I teraz pytanie kto ma racje: Twoj czy moj?

Gość ...........
Zależy jaki ktoś ma organizm. Jeden szybko się przystosowuje inny potrezbuje właśnie drugiego opakowania do tego, żeby antykoncpecja była pewna w tych 99 procentach. Skoro chodzisz do takiego świetnego ginekologa to idź go zapytać czy to wina tabletek, czy jesteś w ciąży. Chociaż życzę Ci żebyś nie była, bo tylko współczuć dziecku, gdyby miało mieć matkę chamkę.

Gość chodzi o to ze kazdy organizm
inaczej reaguje na hormony. W czasie pierwszego opakowania mozesz np. mieć wymioty, biegunke. Mozesz tez po 5 tabletce dostac tak strasznych bólów głowy, ze musisz je odstawic. I co wtedy?? Po Postinor leciec?? Dlatego uwaza sie ze pierwsze opakowanie moze być zawodne.

Gość no właśnie o to mi chodzi D

Gość a ja wlasnie wpadlam
przy pierwszym opakowaniu zazywajac 10 tabletke

Gość noz ku... mac
a ja rodze za 2 tyg.-coz za pech tez mnie zawiodly te tabletki!

Gość blebleble......
moj gilnekolog przypisujec mi tabletki antykoncepcyjne powiedzial ze jestem zabezpieczona dopiero do 2 opakowania i zebym o tym pomietala jezeli niechce miec dzidziusia...........