Notizia 0 Napisano Maj 3, 2005 Cześć dziewczyny!! Poratujcie mnie proszę! Nie wiem co zrobić!!Wzięłam tabletkę dzień wcześniej przez pomyłkę!!Zamiast ósmego dnia (po odstawieniu na miesiączkę)wzięłam siódmego!! Co robić???Czy zabezpieczona jestem? Kto miał taką sytuację proszę o radę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piegowaty fiołek 0 Napisano Maj 3, 2005 nic sie nie stalo. przerwe mozna skrocic, za to nigdy nie wolno wydluzac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwe można skrocic ale nie Napisano Maj 4, 2005 wydluzyc. Można tez nie robic przerwy jak sie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Maj 4, 2005 nic się nei stało, od biedy nawet można nie robić przerwy, tak właśnie \"przesuwa\" się datę miesiączkowania. Poprostu od obecnego cyklu będziesz miała okres wcześniej o jeden dzień. Jesteś w pełni zabezpieczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Notizia 0 Napisano Maj 4, 2005 Dzięki Dziewczyny!! Uspokoiłyście mnie i bardzo Wam za to dziękuję!! Zresztą i tak skonsultowałam sprawę z moim ginekologiem i powiedział dokładnie to samo!!:)) UFF Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Notizia 0 Napisano Maj 4, 2005 Dzięki Dziewczyny!! Uspokoiłyście mnie i bardzo Wam za to dziękuję!! Zresztą i tak skonsultowałam sprawę z moim ginekologiem i powiedział dokładnie to samo!!:)) UFF Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach