Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotograf darek

Na poprawę humoru - dobra sesja zdjęciowa !

Polecane posty

Gość fotograf darek

Witam Jezeli jestescie z Warszawy - zapraszam na zdjecia. Nic tak nie polepsza humoru i samopoczucia niż swiadomosc,ze jest sie piekną i atrakcyjną Ztróbcie sobie profesjonalna sesje zdjeciową. Wam to poprawi humor,moze takze byc świetnym prezentem dla niego,dla mamy,dla przyjaciół. Ceny nie sa wysokie.Spełnijcie swoje marzenia o własnym portfolio i napiszcie.Odpowiem na kazde pytanie - studiodarek@o2.pl www.darekstawski.com

Gość hahahahah
za ladna jestem zeby Ci placic

Gość hahahahah
za ladna jestem zeby Ci placic

Gość czarownica na miotle
Hahahahaha !!! To dopiero obrotny facet. Chciałby nas sobie pooglądać, podotykać (że niby musi nas ustawić w odpowiedniej pozie, do światła itp) i jeszcze mu za to musiałybyśmy zapłacić.

Gość blaa
wlasnie. i jak czarek monczyk by bielizna poprawial zeby odpowiednio lezala. ja ich znam takich .

Gość fotograf darek
Co Wy opowiadacie? Nie jestem jakims zboczeńcem,który bedzie Was dotykał na sesji. Dziewczyny,opamietajcie sie ! Nie wszystko musi kojarzyc sie z seskem

Gość wiesz że
nie est sztuką robić foto ładnym ludziom sztuką jest fotografować trudne tematy a nawet brzydkich ludzi

Hei! Słowa uznania! Mi się zdjęcia podobają! Nie jestem z Warszawy, ale jakbym była to myślę, że skorzystałabym z Twoich usług pozdrawiam Ola

Gość since my birthday....
z autoreklama to roznie bywa hehe:p ale fotki sa fajne interesuja sie fotografia,ostatnio sama probuje "praktycznie"sprawdzas swoj talent:p:p i w moim odczuciu zdjcia sa ciekawe, gdyby ktos taki mialbny mnie fotografowac nie balabym sie co ze mnie zrobi:p

Gość Majka_22
Chętnie ale jestem maszkarą,jeśli obiektyw nie pęknie to skorzystam,marzę o profesjonalnych zdjęciach,nawet takie brzydule wychodzą na nich jak księzniczki

Gość nawet zainteresowana
a ile chcesz za takie porfolio?robisz aparatem cyfrowym?

No coz, Dareczku, ktos ma powiedziec Ci cala prawde, sama prowadze studio fotograficzne, mam sporo zlecen, ale posluchaj, te Twoje zdjecia sa mocno, mocno przekolorowane, takiej proporcji kontrastu/ostrosci po prostu nie istnieje, jezeli chodzi o naturalnosc pod kazdym wzledem, to wyglada cukierkowo, zbyt reklamowo i sztucznie, chodzi mi o zdjecia plenerowe. Zwlaszcza jezeli masz Photoshop (ja mam PhotoStudio). Widac ze masz aparaty takie z dolnej polki, nawet te wersje w trybie sepia mnie nie zachwycaja. Plastikowe podobienstwa tych fotek z czasopism, ale widac, ze nie jestes Mario Testino, ja tez nie jestem. Wiec moge Ci powiedziec tak, zmien ten swoj design, zeby nie bylo to takie nudne, kolory maja byc troche spokojniejsze, bardziej naturalne i nie tak kosmiczne.W studio maja byc kwiaty, piekne meble, poduchy w ksztalcie serca, maskotki, wentylator (efekt wiatru we wlosach), spray z brokatem, puder matujacy, bo nawet po dobrym wizazu twarz sie swieci. Powodzenia zycze!!!

Do MissUkraina: skontaktuj sie ze mna skoro masz tez rowniez studio!.jestem tym zainteresowana..moj numer.gg:5970832.czekam

Gość gość
Ok to napisz na majla,ortom@onet.pl

Gość gość
Szukać studia na kafeterii? Błagam was

Gość gość
O co nas błagasz????powiedz proszę??

Gość gość
byscie się nie kompromitowały :D