Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
apeluję

KAZIRODCZE ZWIĄZKI W MAJESTACIE PRAWA WIELKIEJ BRYTANII

Polecane posty

Brytyjska służba zdrowia pochwala formę kazirodztwa między kuzynostwem I stopnia. To kulturowy wpływ islamskiej imigracji. 

Opublikowała wytyczne, w których wskazano "korzyści" z małżeństw między kuzynami mimo ryzyka wad genetycznych u dzieci; wyliczono np. „wsparcie dalszej rodziny i korzyści ekonomiczne”.

W dokumencie porównano ryzyko dziedziczenia chorób genetycznych przez kazirodztwo do innych czynników, jak alkohol, palenie czy wiek rodziców, które też nie są zakazane.

Wg brytyjskiej prawicy to uleganie szkodliwym praktykom kulturowym i otwieranie furtki do imigracji takich małżeństw.

Hiszpania Walencja ośrodek dla NIELETNICH nielegalnych migrantów... 74 nieletnich migrantów, brutalnie skatowało czterech pracownikow ośrodka... bo nie smakowało im jedzenie

"Sprawdź informację, nie bądź internetowym trollem"

Kampania powstała jako odpowiedź na realne zagrożenia związane z dezinformacją. Jak podaje NASK, aż 82% Polaków zetknęło się z fake newsem, a niemal połowa nie potrafi jednoznacznie ocenić, czy dana treść jest prawdziwa. Dezinformacja trafia w emocje – dlatego kampania również się do nich odwołuje, by uświadomić, jak łatwo można dać się zmanipulować.

– Dezinformacja to jedno z największych wyzwań dla bezpieczeństwa informacyjnego kraju. Kampanią chcemy nie tylko ostrzec, ale przede wszystkim nauczyć Polki i Polaków, jak rozpoznawać manipulację i nie dawać się wciągnąć w spiralę nienawiści i fałszu – podkreśla Paweł Olszewski, wiceminister cyfryzacji.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

w spiralę nienawiści i fałszu

Więźniowie więzienia w Ceucie nie mają wyboru: cała żywność w kantynie jest halal. Władze chcą zadowolić muzułmańską populację więzienia czyli ponad 80% (o, to już nie teoria spiskowa skrajnej prawicy?). Grupa więźniów składa petycję, by móc kupić szynkę, chorizo czy salami.

„Zniszczył mnie”

16-letnia Meija Åberg w wywiadzie dla Norran opisuje traumatyczny gwałt, jego następstwa i blizny na całe życie. Mohamed, 18-letni migrant z Erytrei, zgwałcił Meiję i uniknął deportacji po tym, jak szwedzki sąd orzekł, że gwałt nie trwał wystarczająco długo.

Ale czego to ma dowodzić? Od ręki byłbym w stanie wstawić Ci różne przypadki gwałtów, ped.ofi.lii, kazirodzywa, dokonanych przez Polaków czy innych mieszkańców UE. Tak to się nie bawmy, bo potem Ewa, Pieprz, Pokraka wpadają w panikę. Inna sprawa jest taka, że kultura muzułmanów jest nienormalna. Zreszta jak każda oparta na kulcie religijnym. Zauwaz, ze każda religia jest okrutna. Nawet nadzieja, którą daje, jest uwarunkowana wcześniejszym cierpieniem, uległością człowieka wobec tworu jakim jest Stwórca,  Bóg, Mesjasz, Prokrok, w cokolwiek tam wierzą. Ktory czesto jest świrem. Dlaczego? Bo to ludzie go wymyślili na wlasne podobieństwo. Nie on nas. Twarda zasada powinna byc taka. Chcecie żyć w naszym kraju, musicie sie przystosować do nas. Musicie przestrzegać naszego prawa, prawa świeckiego. I tutaj jest problem z różnego rodzaju ciapatymi oraz asfaltami.  Część sie przystosuje, czesc nie. 

Przecież to troll internetowy celowo siejący dezinformację. Ruscy tak robią od dawna i są w tym mistrzami. Ten tu też nieźle daje radę.

4 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przecież to troll internetowy celowo siejący dezinformację. Ruscy tak robią od dawna i są w tym mistrzami. Ten tu też nieźle daje radę.

To z pewnością troll internetowy opłacany bezpośrednio przez Putina, który wpadł w panikę jak się dowiedział o antyrosyjskich nastrojach na Kafeterii 🤣

Ruski troll, wszędzie ruskie trolle...

5 godzin temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Co ty pyerdolisz Śliwka? Klapki na oczach masz na superglue?

Rząd Szwecji wprowadza "rewolucję w polityce migracyjnej": każde przestępstwo popełnione przez cudzoziemca – nawet drobne, jak kradzież sklepowa czy zakłócanie porządku – będzie skutkować automatyczną deportacją. Deportacja grozi nie tylko za wyrok skazujący, nawet na grzywnę powyżej 50 tys. koron, ale też za podejrzenie powiązań z gangami – nawet bez formalnego wyroku. Dodatkowo, brak integracji – np. nieznajomość języka szwedzkiego po trzech latach pobytu lub brak zatrudnienia – może być wystarczającym powodem do wydalenia. Osoby skazane na deportację tracą prawo do wszelkich świadءczeń, a nawet opieki zdrowotnej. Za ukrywanie się przed Urzedem Migracyjnym grozi do 6 miesięcy więzienia. Rząd podpisał umowy powrotowe z Irakiem, Somalią i Afganistanem, umożliwiając przymusowe repatriacje – nawet dla osób, które wcześniej otrzymały azyl.

9 minut temu, apeluję napisał:

Rząd Szwecji wprowadza "rewolucję w polityce migracyjnej": każde przestępstwo popełnione przez cudzoziemca – nawet drobne, jak kradzież sklepowa czy zakłócanie porządku – będzie skutkować automatyczną deportacją. Deportacja grozi nie tylko za wyrok skazujący, nawet na grzywnę powyżej 50 tys. koron, ale też za podejrzenie powiązań z gangami – nawet bez formalnego wyroku. Dodatkowo, brak integracji – np. nieznajomość języka szwedzkiego po trzech latach pobytu lub brak zatrudnienia – może być wystarczającym powodem do wydalenia. Osoby skazane na deportację tracą prawo do wszelkich świadءczeń, a nawet opieki zdrowotnej. Za ukrywanie się przed Urzedem Migracyjnym grozi do 6 miesięcy więzienia. Rząd podpisał umowy powrotowe z Irakiem, Somalią i Afganistanem, umożliwiając przymusowe repatriacje – nawet dla osób, które wcześniej otrzymały azyl.

Czyżby panikowali 😄

1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Tobie też by się przydała kampania informacyjna o trollingu w internecie bo często łapiesz się na takie dramatyczne wrzutki jak tu albo u Mateckiego. Nie piszę tego złośliwie.

2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ok. Pieprz. Ale co sugerujesz? Rozumiem,  ze nadchodzą ciapaci i będą gwa.lcic, kraść i zabijać. Mam zabić okna deskami? 

45 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tobie też by się przydała kampania informacyjna o trollingu w internecie bo często łapiesz się na takie dramatyczne wrzutki jak tu albo u Mateckiego. Nie piszę tego złośliwie.

Wrzutki Tuska na 30% :classic_biggrin:

7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Wrzutki Tuska na 30% :classic_biggrin:

Czyli chodzi o to,  zeby głosować na Kaczora, a nie na Tuska? Trzeba bylo tak od razu. 

Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał:

Sorry, masz rację. Dezinformację Tuska są o wiele lepsze.

A ze mną juz oficjalnie nie rozmawiasz? Co zrobiłem? 

4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Sorry, masz rację. Dezinformację Tuska są o wiele lepsze.

Ty nie jestes Pieprz tylko Śliwka Robaczywka 😀 A to rozumiem. Wez zmien chociaż ten avatar.

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Ty nie jestes Pieprz tylko Śliwka Robaczywka 😀 A to rozumiem. Wez zmien chociaż ten avatar.

Rzeczywiście. Ja go ciągle mylę 🙂

4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Co można powiedzieć o ludziach którzy mylą się ciągle?

A ja jestem więcej niż pewna że do ciebie należy wiele więcej podszywów.

Edytowano przez xDxDxDxD

11 minut temu, xDxDxDxD napisał:

A ja jestem więcej niż pewna że do ciebie należy wiele więcej podszywów.

3 dni spamowania na pikabu mnie wymęczyły, a ta ... puchacz robi to na kafe od lat 

i się ... nie ciesz, bo jeszcze przyklepaliwaliscie sobie po 5, gdy mu moderacja akcepotwała zgloszenia spod zgłaszamy spamy nawet za 1 post post do asgarda, co swoją też się ... jednak obróciło przeciwko wam

MOŻE JA WIEŚNIAK, ALE PRZYNAJMNIEJ UCZCIWY 

7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Masz coś na poparcie tego?

To intulicja, nie mam potrzeby popierać tego.

8 minut temu, czeski gangus napisał:

3 dni spamowania na pikabu mnie wymęczyły, a ta ... puchacz robi to na kafe od lat 

i się ... nie ciesz, bo jeszcze przyklepaliwaliscie sobie po 5, gdy mu moderacja akcepotwała zgloszenia spod zgłaszamy spamy nawet za 1 post post do asgarda, co swoją też się ... jednak obróciło przeciwko wam

MOŻE JA WIEŚNIAK, ALE PRZYNAJMNIEJ UCZCIWY 

A ja nie wiem czy to puchacz, wczoraj zauważyłam że konto wróbelka jest też jego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się