Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróż zwany pytią

za 3 dni przewiduje lawine topikow

Polecane posty

Gość wróż zwany pytią

w związku z zakonczeniem dlugiego wikendu i okazji na wyjazdy niby z kolezanka a własciwie z kolegą a takze z faktu nieumiejętnego uzycia prezerwatyw i zagryzania globulek w pospiechu na łonie natury oraz zwrócenia zapitych tanim alkocholem pigułek anty (dla rozluznienia podanego przed 1 razem) czy z wykozystania watykanskiej ruletki i przerywanego stasunka wróżę rychło zalew tego działy rozpaczliwuymi postami z zapytaniem czy wpadłam trzy dni przed okresem (niecierpliwsze juz piszą) na wszystkich tych idiotycznych topikach zalecam powazne twierdzące odpowiedzi, umacniające zapytujących i zapytujace w przekonaniu ze juz prawie rodzą jezeli na dodatek lubią rodzynki pomoze to im w przyszlosci podejmowac dojzalsze decyzje w porozumieniu z rodzicami i lekarzem a nie kolezankami i forumowiczami seks dla ludzi - tak -----> ale inteligentnych dzieciom przerosnietym i nastolatkom tylko buziaczki

Gość a co to jest
pytia?

Ja też się zgadzam :D Zalew już się zaczął, ale ja przewiduję prawdziwy potop. Tzn. coś mnie w nodze łupie (to pewnie ciąża ;) ), za zaleje nas potop.

Gość uhuhuh
i zalew sików wylanych na testy och jak bym chcial byc producentem :))))

Gość moze tak a moze i nie
Taaaaak pytaio po częsci zgadzam sie z Tobą...... A swoją drogą to wydaje mi sie ze zazdroscisz bo Ty pewnie przesiedziałes/łas cały majowy weekend przed kompem w domu albo TV bo nikt nie pomyślał, zeby ciebie zaprosic na imprezke nie mowiąć juz o seksie. Nara

Gość wróż zwany pytią
pomylka , nie ten adres prowadzimy udane manewry kiedy sie da i mamy ochote skutecznie zabezpieczajac sie plastrami ktore kupujemy na spółe i uwaznie czytając ulotki w ktorych wszystko co trzeba jest opisane a wrazie wątpliwosci idziemy - razem do lekarki, ktora je rozwiewa a w przypadkach odpoczynku od plastrow uzywamy gumek marki Du ktorym nie zdazylo sie zawiesc a Tv mogło by nie istniec bo mamy 2 siejące programy i wdodatku cz-b

Gość przezorna siostra
dobre - uśmiałam się :-)

Gość przezorna siostra

Gość przezorna siostra